Taraftarlardan yönetime İsmail Kartal tepkisi

İ.H. Konyaspor taraftarları Gençlerbirliği maçının 0-0 berabere bitmesinin ardından ve son dönemdeki kötü gidişattan dolayı teknik direktör İsmail Kartal’ı istifaya davet etti. Yeşil-beyazlı taraftarlar daha öncede Kartal’ı istifaya davet etmişti

Yeşil-beyazlı taraftarlar Gençlerbirliği maçının ardından yine sosyal medyadan başlattıkları kampanya ile istifa çağrısı yaptı ve teknik ekibe ağır eleştirilerde bulundu. Konyaspor taraftarı yönetime İsmail Kartal’ı gönderin çağrısı yaptı.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk yarısını topladığı 23 puanla tamamlayan yeşil beyazlılarda Gençlerbirliği beraberliği bardağı taşırdı. Taraftarlar İsmail Kartal’ın biran önce gönderilmesini istedi.

Kartal'ın kendi isteğiyle transfer ettiği ve 5 ay futbol oynamayan İsmael Diomande ile 1 ay oynamayan Barış Yardımcı'yı tek antrenmanlı oldukları halde maç kadrosuna alıp ilk 11' de maça çıkartması taraftarların büyük tepkilere neden olmuştu.

İki futbolcunun da maçlarda kötü performansı ve skora olumsuz yönde etki etmeleri nedeniyle eleştirilen İsmail Kartal'ın yönetimin transferleri olarak değerlendirilen Zymer Bytyqi ve Amar Rahmanovic'i hazır olmalarına rağmen ilk 11 de sahaya sürmemesi ipleri koparttı. Konyaspor taraftarı yönetimin bir an önce İsmail Kartal ile yollarını ayırması için Hilmi Kulluk ve yönetimine çağrı yaptı

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (25)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri