Taraftarın gözü yenilerin üzerinde olacak

Geçtiğimiz sezon yapılan transferlerden büyük bir hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar sezonun ilk maçında takıma yeni katılan isimleri görme şansı bulacak. Rıza Çalımbay’ın kaleci Ertuğrul dışında yeni gelen diğer isimlere şans vermesi bekleniyor.

Atiker Konyaspor’un yeni transferleri ile birlikte kiralanan ve takımdan ayrılan oyuncular şu şekilde: Gelenler:Yevhen Opanasenko, Marko Jevtovic, Uğur Demirok, Fallou Diagne, Mücahit Atalay,Ertuğrul Taşkıran, Paolo Hurtado

Gidenler:Samuel Eto'o, Mehdi Bourabia, Can Demir Aktav, İsmail Güven, Emrullah Salk, Recep Aydın, Emre Can Atila, Abdülkerim Bardakçı, Savaş Polat, Ali Yaşar, Seddar Karaman, Patrik Calgren, Halil İbrahim Pekşen, Volkan Şen, Lebogang Manyama, Orkan Çınar (Kiralık süresi sona erdi), Malick Evouna (Kiralık süresi sona erdi)

JAHOVİC’TEN BEKLENTİ BÜYÜK

2017-18 sezonuna Göztepe formasıyla başlayan ve İzmir ekibindeki ikinci sezonunda iyi işler yapan Adis Jahovic, Süper Lig'in değerli oyuncularından biri haline gelmişti.

31 yaşındaki forvet oyuncusunun devre arasında Atiker Konyaspor'la sözleşme imzaladı ve takımın kümede kalmasına büyük katkı sağladı. Göztepe formasıyla çıktığı 53 maçta 35 gol atan Jahovic'in Konya kariyeri henüz istenen seviyeye ulaşmış değil ama bunun önündeki engellerden biri olarak görülen Samuel Eto'o, artık takımda yok. Jahovic artık ilk 11’in vazgeçilmez isimleri arasında olacak. Taraftarlar, bu sezon Makedon forvet oyuncusundan daha iyi bir performans bekliyor olacak.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri