Taraftarın gözü 13 Temmuz'da

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarının gözü 13 Temmuz'da.

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarının gözü 13 Temmuz'da. 29 Haziran tarihinde kale arkası tribünleri Kombine kart sahiplerine öncelikli olarak başlatılan Sezonluk Kombine Kart satışları aynı gün içinde durduruldu. Atiker Konyaspor taraftarı 13 Temmuz'da yeniden satışa çıkacak kombineyi almak için 13 Temmuz'u iple çekiyor. Kombine fiyatları 80 TL ile bin 200 TL arasında değişiyor

80 TL'DEN GENEL SATIŞA ÇIKACAK

29 Haziran tarihinde satışlara başlanılan aynı gün içinde durdurulan Sezonluk Kombine Kart satışları 13 Temmuz tarihinde yeniden başlayacak. Kale arkası tribünleri Kombine kart sahiplerine öncelikli olarak başlatılan Sezonluk Kombine Kart satışları aynı gün içinde durduruldu. Sezonluk Kombine Kart satışları 13 Temmuz tarihinde genel olarak satışa sunulacak ve fiyatı 80 TL olacak. Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle: "2016-17 sezonu Sezonluk Kombine Kart satışlarında Kale Arkası Tribünlerde geçen sezon kombine kart sahiplerine uygulanan öncelikli satış işlemi durdurulmuş olup, aynı tribünler 13 Temmuz itibarıyla 80 TL bedel ile genel satışa açılacaktır."

TARAFTAR EN AZ 23 MAÇ İZLEYECEK

Geçtiğimiz sezon 15 binin üzerinde kombine satan Atiker Konyaspor yeni sezonda kombine rekoru kırmayı planlıyor. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarı en az 23 maç izleme şansına sahip olacak .Kombine sahibi olan Atiker Konyaspor taraftarı yeni sezonda toplamda en az 23 maç izlem şansı yakalayacaklar. Yeşil-beyaz sevdalıları Konyaspor’un Avrupa’da ve kupada tur atlaması halinde ise 23’ten fazla maç izlemiş olacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri