Taraftarın cezası bitti

Atiker Konyaspor bu sezon evinde seyircisiz 5. Maçına çıkarak cezasını tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip, ligde bu sezon taraftarının karşısına ilk kez 12. haftada 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçıyla çıkacak

Atiker Konyaspor bu sezon evinde seyircisiz 5. Maçına çıkarak cezasını tamamladı. Sahasında Osmanlıspor ile karşılaşan ve maçı 1-0 kazanan Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte TFF’nin vermiş olduğu 5 maç seyircisiz oynama cezasını da tamamladı.

Anadolu Kartalı, seyirci desteğinden yoksun çıktığı maçı kazanarak, iç sahadaki galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve puanını 10’a yükseltti.

TARAFTARSIZ 3 MAÇ KAZANDI

Atiker Konyaspor, bu sezon  ligde aldığı 3 galibiyeti de evinde oynadığı maçlarda aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçları da seyircisinden yoksun oynadı.  Atiker Konyaspor bu sezon Süper Lig’de 10 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçların 5’ini sahasında, 5’ini ise deplasmanda oynadı. Yeşil-beyazlı ekip, oynadığı toplam 10 maçtan 3 galibiyet çıkartırken, bu galibiyetleri Konya’da aldı.  Atiker Konyaspor sahasında Gençlerbirliği’ni, Akhisarspor’u ve Osmanlıspor’u mağlup etti.

Yeşil-beyazlı ekip, ligde bu sezon taraftarının karşısına ilk kez 12. haftada 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçıyla çıkacak.

KONYASPOR SERİ PEŞİNDE

 

Atiker Konyaspor’da Osmanlıspor karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürdü. Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Mehmet Özdilek’le seri galibiyetler almayı hedefliyor

 

Süper Lig’in 10.haftasında sahasında Osmanlıspor’u 1-0 yenen Atiker Konyaspor’da moraller yerine geldi. Haftaya 7 puanla giren yeşil-beyazlı ekip, rakibi karşısında aldığı galibiyetle adeta hayata döndü. Geçtiğimiz hafta teknik direktör değişikliğine giden Anadolu Kartalı, Mehmet Özdilek ile yeni bir sayfa açtı. Puanını 10’a çıkartan ve ligde ateş hattında çıkan Atiker      Konyaspor, geleceğe umutla bakıyor.

 

Bu sezon ligde üst üste maç kazanamayan Atiker Konyasor, seri galibiyetler almak istiyor. Önceliği lige veren Atiker Konyaspor, korkulu rüya görmemek adına üst sıralara yaklaşmayı hedefliyor. Takımda yüzler gülmeye başlarken, önce Salzburg, sonra da Sivasspor maçlarından iyi bir sonuçla ayrılmanın planları yapılıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri