Taraftarın beklediği açıklama geldi

Atiker Konyaspor taraftarının heyecanla beklediği yeni sezon formaları ile ilgili açıklama geldi. Önümüzdeki birkaç gün içinde satışa çıkacak yeni sezon formalarına taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor

Atiker Konyaspor'da yeni sezon formaları önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Yeşil-beyazlı kulüp, yeni sezon formalarının tanıtılacağını "La Casa De Papel" temalı bir görselle duyurdu.

Atiker Konyaspor Kulübü, yeni sezon formaları konusunda muhteşem bir tanıtım yapacak. Yeşil-beyazlı ekipte önümüzdeki günlerde satışa çıkacak yeni sezon formaları konusunda kulüpten dikkat çekici bir paylaşım yapıldı.

İspanya'da ünlü dizi La Casa De Papel'den etkilenerek yapılan ve İspanyolca 'El nuevo uniforme del Konyaspor' paylaşımı ile Konyaspor formalarının yakında tanıtım ve satışa çıkacağının müjdesi verildi.

Taraftarın merakla beklediği bu sorunun çözülmesinin ardından Anadolu Kartalı’nda gözler yeni sezon formalarına çevrildi.

Basımı gerçekleşen ve oyuncuların tanıtacağı yeni sezon formaları Ağustos ayının ilk haftasında Atiker Konyaspor tarafından işletilecek Konya Store mağazalarında yerini alacak. Resmi açıklamanın ardından yeşil-beyazlı taraftarların Konya Store mazağalarına büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip, lisanslı ürün satışında bu sezon patlama bekliyor. Özellikle sezonun ilk maçında iç sahada oynanacak Erzurumspor maçında kulübe ciddi bir gelir bekleniyor.

Konya Store'un Konyaspor'a devredilmesiyle yeni sezon forma satışlarında rekor bekleniyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri