Taraftarın Avrupa umudu ‘Kocaman’

Atiker Konyaspor’da geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılar unutuldu. Yeşil-beyazlı camiada alınan başarılı sonuçların ardından taraftarlar yeniden Avrupa ve şampiyonluk şarkıları söyleyemeye başladı

Atiker Konyaspor taraftarı geçtiğimiz sezon devre arasında tedirgin bir bekleyiş içindeyken bu sezon  ikinci yarı için çok daha farklı beklentiler içerisine girdi. Yeni yönetim ve Aykut Kocaman’ın tekrar takımın başına geçmesi taraftarın havasını bir anda değiştirdi.

HEDEF AVRUPA’YA GİDECEK PUANI TOPLAMAK

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kampta açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman, "Makas daraldıkça ligde söz sahibi olacak takımlar var. Bunlardan biri tartışmasız Konyaspor. Bir kere şehir çok istiyor. Konyaspor benim dönemimde 66 puan almıştı. Şimdi biz Konyaspor'u her yıl ortalama 51 puan alan bir takım haline getirmeye çalışacağız. 51 puan iki maçtan birini kazanmak demek. Bu kudreti yakalayabilirsek bir adım daha atabiliriz. İşte o zaman ilk üçün içine yuva kuran bir takım olabilirsiniz. Bıraktığım kadronun son hali bugünkü takımdan daha uyumluydu. Bu kadro ise daha hızlı" dedi.

TARAFTARIN AVRUPA UMUDU KOCAMAN

Geçen sezon taraftarını üzen Atiker Konyaspor, bu sezon başarılı bir grafik sergiliyor. Geçen sezon 17. haftayı 15 puanda tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, bu sezon aynı haftada 25 puan topladı. Atiker Konyaspor taraftarları,  bu  yıl rahat bir sezon geçiriyor. Geçen sezon büyük sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlar şampiyonluk marşları yazmaya başladı. Konyaspor, bu sezon topladığı puanla geçen sezona göre  büyük bir fark atmış durumda. Anadolu Kartalı, bu sezon düşme korkusunu yaşamıyor. Aykut Kocaman ile yeniden Avrupa kupaların katılmayı hedefleyen temsilcimiz, geçen sezona göre 10 puan fazla topladı. Süper Lig’in ilk yarısını 25 puanla 8. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, ikinci yarıda sadece 11 puan toplaması durumunda geçen sezonu geride bırakacak.

Aykut Kocaman’ın ekibi, bu sezon 24 puana 10 hafta önce ulaşarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. 1,5 puan ortalaması tutturan Atiker Konyaspor’da taraftarlar Avrupa ve şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri