Taraftara "centilmenlik" uyarısı

PTT 1. Lig play-off ilk maçında sahasında Bucaspor'u konuk edecek Torku Konyaspor, taraftarlarını, takımlarını centilmence desteklemeleri konusunda uyardı.

PTT 1. Lig play-off ilk maçında sahasında Bucaspor'u konuk edecek Torku Konyaspor, taraftarlarını, takımlarını centilmence desteklemeleri konusunda uyardı.Kulüp yönetim kurulu imzasıyla resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Süper Lig mücadelesi veren takımın kalan maçlarda yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğun içerisinde yer almaması gerektiği belirtildi. Bucaspor ile oynanacak play-off ilk maçının centilmenlik havasında tamamlanması gerektiği vurgulanan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Kulübümüzün başarısı ve cezalandırılmaması için misafir takım Bucaspor'un oyuncuları, teknik heyeti, taraftarları ile hakemler ve kulüp yöneticilerini hedef alan küçük düşürücü, tahrik edici sloganların kullanılmaması, kötü tezahüratta bulunulmaması ve sahaya hiçbir cismin atılmaması konusunda azami dikkat ve özen göstermenizi, aksi halde kulübümüzün hem para cezası hem de saha kapatma cezasıyla karşılaşacağını bildiririz. Bu konuda gerekli ihtimamı göstermenizi rica ederiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri