Taraftar yoğun ilgi gösterince passolig okuyucuları arıza yaptı

 Süper Lig’in 28.haftasında sahasında  Galatasaray’ı konuk eden Konyaspor’da taraftarlar bu maça yoğun ilgi gösterdi . 

Süper Lig’in 28.haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk eden Konyaspor’da taraftarlar bu maça yoğun ilgi gösterdi.  Türkiye Futbol Federasyonu’n HES kodu ve aşı şartını kaldırmasının ardından yeşil-beyazlı taraftarların Galatasaray maçına ilgisi daha da arttı 

Bu sezon ortalama 7 bin civarında taraftara oynayan Konyaspor sezonun 28 hafta maçında 

ilk kez 30 bin taraftar önünde maça çıktı. Bu sezon taraftar anlamında bir ilki yaşayan Medaş Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda bilet turnikelerinde passolig sorunu yaşandı.

Birçok tribün girişinde uzun kuyruklar oluşurken maça saatler önce gelen binlerce taraftar ilk yarının son dakikalarında içeri girebildi. 

Bu duruma isyan taraftarlar yönetime ve passolige eleştirilerde bulundu.  Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren taraftarlar “ yönetim uyuma taraftarın dışarıda” tezahüratlarında bulundu.   

Birçok taraftar stadyuma girdiğinde Konyaspor 2-0 öndeydi ve  yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar takımlarının attığı iki golü de göremediler. Stada geç girmek ve golleri görememek Konyaspor taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Yeşil-beyaz sevdalıları bu olayın yaşanmaması için yönetimin konuyla ilgilenmesini istedi 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri