Taraftar tedirgin

Bursaspor'dan sonra Galatasaray'a da mağlup olan Torku Konyaspor, yarın kupa maçında Hacettepe ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibin kötü gidişi taraftarları tedirgin ederken, yönetenlerden kötü gidişe dur denilmesi istendi

Torku Konyaspor'da, yarın, Başkent’te Hacettepe ile oynanacak Türkiye kupası 3. tur maçının hazırlıkları devam ediyor. Galatasaray maçının ardından bir gün dinlenen ve Pazar günü Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yeniden topbaşı yapan Kartallar dün taktik çalışması gerçekleştirdi. Hacettepe maçına çıkacak takım genelde yedek ağırlıklı futbolculardan oluşacak. Bugün sabah da taktik çalışma yaparak hazırlıkları tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar Ankara’ya öğleden sonra gidecekler.  Torku Konyaspor’da, sakatlıkları geçen  İshak ve Da Silva Ramos’un teknik adamlar forma vermesi halinde Hacettepe maçında formda giyebilecek. Sarı kart cezalısı Ergün Teber ve tedavileri süren Kokaloviç ise Hacettepe maçının kadrosuna alınmayacak. Ankara Cebeci stadındaki maç saat 13.30’da başlayacak. Türkiye kupasında üst turları hedefleyen Torku Konyaspor’da, Ankara dönüşü 10 Kasım Pazar günü içi sahada Antalyaspor ile yapılacak lig maçının hazırlıklarına devam edilecek. Ligde son iki maçını kaybederek 10 puanda kalan ve 13. sıraya gerileyen yeşil-beyazlılar Antalyaspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak.   

TARAFTARLAR TEDİRGİN

Torku Konyaspor'un Bursaspor'dan sonra Galatasaray'a da yenilmesi taraftarları tedirgin etti. Hafta sonunda Antalyaspor ile iç sahada, daha sonra Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlıların bu maçlar da sıfır çekmesi halinde düşme potasına gireceği endişesi taraftarları şimdiden rahatsız etmeye başladı. Sosyal medyada konuşla ilgili düşünceliri açıklayan taraftarlar, Torku Konyaspor'un Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile üst üste maçlar oynayacağını, bu maçların zorluk derecesi yüksek maçlar olduğunu dile getirdiler ve takımın kısa zamanda, özellikle de Antalyaspor maçında sahadan galibeyetle ayrılmasının gerektiğini bildirdiler.

Ligin her geçen gün daha da zorlaşacağına dikkat çeken yeşil-beyazlı taraftarlar, takımın iyi bir kadrosunun olmasına rağmen, istenilen sonuçları bir türlü alamadığını, özellikle de son Galatasaray maçında ilk yarıda net pozisyonlar bulmasına rağmen bunlara değerlendiremediğini, ilgililerin en kısa  zamanda bu takımı toparlamak için çalışmalar yapmalarının şart olduğunu dile getirdiler. Taraftarlar, Antalyaspor maçının kazanılması için ellerinden gelen desteği vereceklerini de sosyal medyadan duyurdular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri