Taraftar Rize’de takımını yalnız bırakmayacak

Atiker Konyasporlu taraftarların ligin ilk haftasında oynanacak Çaykur Rizespor deplasmanı için organizasyon düzenliyor.

Atiker Konyasporlu taraftarların ligin ilk haftasında oynanacak Çaykur Rizespor deplasmanı için organizasyon düzenliyor. Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar, Rize deplasmanı için organizasyon düzenliyor. Yapılan açıklamada 19 Ağustos Cuma gecesi 00.30’da Kule Site AVM önünden hareket edileceği belirtildi. Açıklamada otobüslerin sınırsız olduğu ve maç biletini Passolig Kart’a yükleten tüm taraftarlara organizasyonun ücretsiz olacağı vurgulandı.

RİZE MAÇ BİLETLERi 10 LİRA

Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor – Atiker Konyaspor maçı biletleri satışa çıktı 20 Ağustos Cumartesi günü  saat 19.30’da oynanacak olan Çaykur Rizespor – Atiker Konyaspor maçı biletleri satışa çıktı. Misafir tribün biletleri 10 TL’den satışa çıktı. Biletler Passolig’in tüm kanallarından satışa çıktı. Yeşil-beyazlı taraftarların ligin ilk maçına yoğun ilgi göstermesi ve Rize’ye giderek takımlarına destek olması bekleniyor. Ligin ilk maçında bilet fiyatları şu şekilde:

1.Kategori  300,00 TL, 

2.Kategori  75,00 TL, 

3.Kategori  30,00 TL

5.Kategori 10,00 TL

Misafir      10,00 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri