Taraftar merakla bekliyor

2016-2017 sezonu öncesi yaz transfer dönemi resmi olarak bugün başladı. Bu sezon Avrupa'da mücadele edecek Konyaspor'un yapacağı transferleri taraftarlar merakla bekliyor

2016-2017 yaz transfer dönemi resmi olarak bugün başladı. Atiker Konyaspor, bugün itibariyle prensipte anlaştığı isimlerle resmi olarak sözleşme imzalayacak. Geride kalan sezonda iyi bir grafik çizen Atiker Konyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Atiker Konyaspor, transferde aceleci davranmıyor. Oturmuş kadrosunun üzerine birkaç takviye ile kadroyu güçlendirmek isteyen Atiker Konyaspor, kadroda revizyona gitmeyecek. Birkaç takviye ile yeni sezona 'merhaba' demesi beklenen Atiker Konyaspor, yurtdışı kampı öncesi transferleri bitirmesi bekleniyor.  Skubic, Douglas ve Holmen transferleri ile yüzü gülen Atiker Konyaspor taraftarı, Atiker Konyaspor'un yaz transfer döneminde hangi oyuncuları transfer edeceğini merakla bekliyor. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Atiker Konyaspor'un taraftarları yönetimden yıldız transferi bekliyor. Yıldız transferinde büyük bir beklenti içine giren yeşil-beyazlı taraftarlar, Başkan Ahmet Şan'ın yıldız transferi yapmayacağız şeklinde ki açıklaması ile hayalleri suya düştü.

YÖNETİMDEN GİZLİ HAREKAT

Atiker Konyaspor'da transfer harekatı başladı. Yeşil beyazlı takımın yöneticileri transferi büyük bir titizlikle sürdürüyor. 5 mevkiiye transfer yapacak olan Atiker Konyaspor yönetimi 3-4 oyuncu ile dirsek temasında bulundu. Kamuoyuna isim sızdırmadan çalışmaları yürüten Atiker Konyaspor yönetimi transferlerde henüz bir aşama kaydedemedi. Transferde aceleci davranmayan yeşil-beyazlı yöneticiler dirsek temasında bulunduğu isimleri Türkiye'ye getirmekte oldukça zorlanıyor. Gelen bilgilere göre yönetim bir oyuncuya Konya'yı beğendiremezken diğer  oyuncunun ise terörden dolayı Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığı bildirildi.

İPLER AYKUT KOCAMAN'DA

Bu sezon tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan katılım hakkı elde eden temsilcimiz Atiker Konyaspor, transferde kesenin ağzını açmayacak. Transferde ipleri Aykut Kocaman'ın eline bırakan yeşil-beyazlı yönetim Aykut Kocaman'ın istediği mevkiilere, istediği isimleri transfer edecek. Atiker Konyaspor'un yıldız isimler yerine faydalı isimleri transfer etmesi bekleniyor. Atiker Konyaspor'un  kaleye, sol ve sağ kanata, ofansif orta sahaya ve forvete takiviye yapması planlanırken 5 isim için 1 milyon avro harcaması bekleniyor. Atiker Konyaspor, 8 Temmuz'da toplanarak yurtdışı kampına gidecek. Atiker Konyaspor 8 Temmuz' kadar transferleri tamamlayıp kampa tam kadro gitmesi bekleniyor

HOLMEN VE KAYA TAMAM TRAORE BEKLEMEDE

Dış transferde yol katedemeyen Atiker Konyaspor iç transfere yöneldi. Atiker Konyaspor, 4 sezondur takımda olan Kaya Tarakçı, yeniden anlaşma sağladı. Deneyimli kaleci Kaya Tarakçı ile Atiker Konyaspor 1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den kiralanan ve Atiker Konyaspor'un orta sahada ki dinamosu olan Samuel Holmen, yeni sezonda yeniden yeşil-beyazlı formayı giyecek. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Samuel Holmen ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşıldı. Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor'un kadrosunda yer alan bir diğer isim olan Abdou Razack Traore ile görüşmeler sürüyor. Atiker Konyaspor'da kalmak isteyen Abdou Razack Traore ile yönetim her konuda anlaştı. Traore'ye karşılık Atiker Konyaspor'dan Can Demir Aktav'ı isteyen Kardemir Karabükspor yönetimi ile görüşmeler sürüyor. Atiker Konyaspor yönetimi Traore'nin kiralık sözleşmesinde yer alan 900 bin avro olan bedeli düşürmek için yoğun çaba harcıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri