Taraftar güç demek

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, Davraz kampının çok iyi geçtiğini belirterek, yeşil-beyazlı taraftarların takıma destek vermesini istedi. Özdemir, taraftarların bir takım için önemli olduğun

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, Davraz kampının çok iyi geçtiğini belirterek, yeşil-beyazlı taraftarların takıma destek vermesini istedi. Özdemir, taraftarların bir takım için önemli olduğunu söyledi

 

Konyaspor’da, lig hazırlıkları Isparta Davras’da sürdürülmekte. Pazar günü dinlenen futbolcular, akşam da moral gecesinde bir araya geldiler. Teknik direktör Osman Özdemir, başarıya giden yolda taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.  Kartallar, dün sabah anaerobik eşitlik testin geçirildiler. Gruplar halinde gerçekleştirilen test sonuçlarına göre antrenman programı uygulanacak. Teste tüm futbolcular katıldı. Günün ikinci antrenmanı da saat 17.00’de Davraz Sirene Hotel’in sahasında yapıldı. Bu arada, U19 Milli takım aday kadrosuna davet edilen Ali Dere dün öğle saatlerinden Davraz kampından ayrılarak İstanbul’a gitti. Ali Dere, temmuz ayı sonuna kadar takımdan ayrı kalacak.

ÖZDEMİR’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, kamp döneminin mevcut kadrodaki oyuncular ve genç isimlerin kaynaşmaları açısından son derece faydalı olduğunu ve yapılan çalışmalarda bu konuda iyi adımlar attıklarını gördüklerini açıkladı. Kampın ilk bölümünü değerlendiren Özdemir, konuyla ilgili şunları söyledi. “Sezon başı kampları bir takıma fiziksel ve mental anlamda katkı sağlanabilecek bir dönem. Ben ilk bölümde oyuncuların hazır gelmediğini gördüm. Bu durumun bize ekstra bir zaman harcamasına neden olacağını düşünüyorum. Maalesef profesyonel Türk futbolcusunun bu konuda her zaman için bir zaafı var. Ama nedense biz yıllardır bu konuda oyuncuların kafalarına giremiyoruz. Ne olursa olsun geride kalan kısa sürecin eski oyuncularla genç oyuncuların kaynaşması adına son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız çalışmalarda da iyi neticeler alıyoruz. Her geçen gün çalışmaların dozajı daha da artıyor. Bununla birlikte yorgunluklarda artıyor. Bu bizim için çok önemli bir dönem. Bir sezonun altyapısını burada oluşturuyoruz. Pek fazla sakatlık yaşamıyoruz. Bu da bizim adımıza sevindirici bir durum. Buradaki 15 günlük kamp dönemini iyi geçireceğiz. Isparta Davraz’ta belki kampın son günlerinde genç oyuncularımızın son durumlarını görme adına bir hazırlık maçı oynayabiliriz. Bu maçtan sonra hazırlık maçlarına ağırlık vereceğimiz Kızılcahamam ikinci etap kampı öncesinde kadroda sayı olarak azalmaya gitmeyi düşünüyoruz. Çünkü sayısal anlamda mevcudumuz çok fazla. 32 oyuncu ile antrenman yapıyoruz. Bu durum antrenmanlarımızın gidişatını belki biraz etkiliyor diye düşünüyorum. Genel anlamda bakarsak güzel ve son derece verimli bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim.”

Kartal’ın yeni teknik direktörü Osman Özdemir, “Konyaspor Konya şehri için her zaman önemli olmuştur. Bir alt lige düşülmenin psikolojisi şehirde bir süre devam edecektir” diyerek taraftarlara da destek için çağrı yaptı. Özdemir’in bu konudaki açıkçası da şöyle. “Konyaspor’a gönül verenlerin şunu bilmesi gerekir. Genç ve dinamik bir ekibiz. Geçen sezondan kalan oyuncularla genç oyuncuların birleşmesinden iyi bir Konyaspor ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Burada yönetimin, bizim ve oyuncularımızın isteği şehrin bize gerçek anlamda destek vermesidir. Manevi anlamda bu bizim için çok büyük önem taşıyor. Her takımın seyircisiyle bir bütün olduğunu düşünüyorum. Biz Konyaspor’u layık olduğu yere çıkarmak için çaba sarf edeceğiz. Ama bu sadece bizim çabamızla olmayacak. Taraftarlarımızın gücüne de ihtiyacımız var...”

KAMPTA MORAL GECESİ YAPILDI

Konyaspor’un Davras kampında, Pazar akşamı yönetici, teknik adam ve futbolcuların katılmasıyla moral gecesi yapıldı. İkinci başkan ve mali işler sorumlusu Mehmet Uvat’ın sponsorluğunda yapılan gecede oyuncular gönüllerince eğlenirken, gecede oldukça neşeli anlar yaşandı. Moral gecesinde genç oyuncu Ali Dere, Niyazi Nayernazlı, Serkan Şahin, Rifat Erdem, Selim Ay ile tecrübeli futbolcular Ertuğrul Arslan, Gökhan Emreciksin söyledikleri şarkılarla sanatçılara taş çıkarttı. Gecenin sonunda hep birlikte sahneye çıkan oyuncular, performanslarıyla da büyük alkış aldı. Takım kaptanlarından Erdinç Yavuz, yoğun ve yorucu çalışma temposundan bir nebze de olsa kurtulmalarını sağlayan moral gecesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri