Taraftar Başkent’e çıkarma yapacak

Türkcell Süper Ligde 26.hafta karşılaşmasında Pazar günü 13:30ta Gençlerbirliğine konuk olacak temsilcimiz Konyasporda taraftar bu maça kilitlendi.

Ligde 30 puanla ateş hattında yer alan ve küme düşmemek için Ankara’dan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefleyen yeşil-beyazlılarda yönetim, teknik heyet ve oyuncuların dışında taraftar da bu maçla yatıp kalkıyor.

Hacettepe’den sonra Gençlerbirliği’ni mağlup ederek, kritik haftalar öncesi rahatlamak isteyen temsilcimizi bu maçta yalnız bırakmak istemeyen Nalçacı taraftar grubu Ankara’ya deyim yerindeyse çıkarma yapacak. Pazar günü 8.30’da Atatürk Stadyumu’nun önünden kalkacak otobüslerle Ankara’ya gidecek taraftarlar 90 dakika boyunca Konyaspor’u destekleyecek.
Konyaspor’un her maçta yanında olan Nalçacı taraftar grubu resmi internet sitesi www.nalcaci.com’dan Gençlerbirliği maçında Konyaspor’u yalnız bırakmayacaklarını duyurdu. Yeşil-beyazlı kalplerin Pazar günü 90 dakika boyunca Konyaspor için atacağının belirtildiği sitede şu ifadelere yer verildi:
“Konyaspor’umuz bu hafta sonu zorlu Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak. Bizlerde takımımızı Ankara deplasmanında canı gönülden desteklemek için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Konyasporlu taraftarlar Pazar günü sabah 8.30 da stadyumdan kalkan otobüslerle Ankara’ya giderek  90 dakika boyunca takımımızı orada canı gönülden destekleyecek bundan kimsenin şüphesi yoktur. Yeşil beyazlı renklere ömür vermiş gönül vermiş şanlı taraftarımız Konyaspor’umuzun bu maçı kesinlikle kazanacağına olan güveni de tamdır. Konyaspor’umuz geçmiş haftalarda alt sırada can çekişen takımlara verdiği puanların telafisini bu maçta yaparak uzun lig maratonun geride kalan 26 haftalık sürecinde ilk kez iki hafta üst üste maç kazanarak bizlere korkulu rüya görmekten uyandırıp kalan haftalarda mutlu günlere doğru ışık saçarak evimizde oynayacağımız Sivasspor maçı öncesi bizlere çok büyük güven verecektir. Şimdi asıl görev biz taraftarlarda. Bizler Ankara deplasmanını kendi evimize çevirerek olabildiğince kalabalık bir şekilde can hıraşhane tabiri caizse avamız çıktığı kadar takımımızı destekleyici tezahüratlarda bulunarak takımımızın oradan puanla dönmesini sağlamaktır. Tekrar üstüne basa basa söylüyoruz Konyaspor’umuz bu maçı kendisine dönüm maçı olarak görmüştür. Ligde kalan her maçımız final havasında geçeceğinden oyuncularımızın bu havayı yakalamasındaki en büyük faktörün bizler olduğunu unutmayarak tüm gücümüzle onları en iyi şekilde desteklemek bizlerin elindedir”
Futbol oynamış olduğunuz kulüp şanıyla şerefiyle bu ligde hep kendini göstermiş asil bir kulüptür ve bu günlere de kolay kolay gelmemiştir. Unutmayın 2.5 milyonluk kentin onuru şerefi sizler olacaksınız sizlerden istediğimiz üstünüzdeki o şanlı formayı ölümüne terletip bu maçı almanız bu güç sizde bu hırs sizlerde var sizlere güveniyoruz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri