Taraf'tan büyük fitne

Alkol düzenlemesi ile kimyası bozulan Taraf adlı bülten, günlerdir Başbakan Erdoğan'a kin kusuyor... Sözde gazetenin bugün hedefinde Erdoğan vardı. Taraf ayrıca büyük bir fitneye imza attı...

Alkol düzenlemesi ve 3. köprüye Yavuz Sultan Silem isminin verilmesi gibi gelişmelerle kimyası bozulan Taraf adlı bülten, günlerdir Başbakan Erdoğan'a kin kusuyor...

Taraf günlerdir manşetten, sürmanşetten Başbakan Erdoğan'ı hedef alıyor.

Bugün de hedefinde Erdoğan vardı. Sözde gazete ayrıca büyük bir fitneye imza attı...

Bölücü terör örgütünü hoş gören yayınları ile bilinen Taraf manşetten "Bir kişinin kaprisi" başlığıyla Başbakan Erdoğan'ı hedef gösterdi.

Sokakları savaş alanına çeviren provokatörlerin son derece masum protestocular gibi gösterildiği sözde haberde "Başbakan'ın Topçu Kışlası ısrarı bardağı taşıran son damla oldu. 'Karar verdim, böyle olacak' tavrı, Türkiye'yi altüst etti" yorumunda bulundu.

Taraf adlı bülten ayrıca, Gül ile Erdoğan arasında sandık kavgası yaşandığını ileri sürerek, büyük bir fitneye imza attı. Sözde haberde "Erdoğan ve Gül ilk kez sandık için kapıştı. Gezi Parkı direnişiyle ilgili 'Demokrasi sadece seçim değildir' çıkışı yapan Gül'e, Erdoğan Fas'tan yanıt verdi: 'Halkın iradesi sandıkta tecelli eder.'" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri