Tapu çalışanlarına maske dağıtıldı

Türk İmar-Sen Konya Şubesi, domuz gribine dikkat çekmek amacı ile Tapu Sicil Müdürlüğünde çalışan görevlilere maske dağıttı.
Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Sadi İriş, Türk İmar-Sen Konya Şube Başkanı Hamdi Altunbaş ve sendika üyelerinin katıldığı programda konuşan Altunbaş, amaçlarının yoğun bir çalışma ortamının olduğu tapu müdürlüklerinde domuz gribine dikkat çekmek olduğunu söyledi. Altunbaş, “Ülkemizde son birkaç ayda domuz gribinin artması ve can kaybının olması tüm vatandaşları tedirgin etmiştir. Hastaneler, vergi daireleri, nüfus müdürlükleri ve çeşitli resmi kurumlar gibi tapu müdürlüklerimizde vatandaşlarımızın oldukça yoğun olduğu kurumlarımızdan birisi. Bizlerde böylesine yoğun bir temponun yaşandığı kurumda görev yapan personelimizin her türlü rahatsızlıklardan korunması için sendika olarak maske dağıtıyoruz” dedi.
Altunbaş, bu tür hizmet binalarının hafta sonları olmak üzere en az iki haftada bir genel temizlik yapılmalı. Merdivenler, kapı kolları, koridorlar, tuvalet ve lavabo gibi personelin ve vatandaşın da orta kullandığı alanları titiz bir şekilde dezenfekte edilmesini istiyoruz. Konya Valiliği, Kaymaklarımız, İl Sağlık Müdürlüğü, belediyelerimiz koordine yaparak kamu kurumlarının dezenfekte ve temizlik çalışmalarına hız kazandırılmasını talep ediyoruz. Bizlerde bu düşünce ile Türk İmar-Sen olarak 250 adet maskeyi burada tapu çalışanlarına dağıtacağız ve domuz gribine gerekli tedbirlerin alınması hususunda Bölge Müdürlüklerimizden Tapu Sicil ve Kadastro Müdürlüklerimizden bu konuda daha duyarlı olmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri