Tanrıverdi altın kemeri Meram’a kazandırdı

Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi, 70 kilo K1’de birinci olarak altın kemeri kazandı.

Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi, 70 kilo K1’de birinci olarak altın kemeri kazandı.  Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Profesyonel Kick Boks Türkiye Şampiyonası, 26  28 Şubat tarihleri arasında Eskişehir’de yapıldı. Şampiyonaya 25 ilden 294 sporcu katıldı.

Meram Belediyesporlu dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcu Selcan Tanrıverdi, 70 kg K1’de birinci olarak altın kemeri kazandı.

Şampiyonada birinci olan sporcu, yurt içi ve yurt dışında düzenlenen özel gala programlarında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

BAŞKAN TORU TEBRİK ETTİ

Meram Belediyespor’un farklı branşlardaki başarılarının artarak devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Son bir hafta içinde tekvandocularımız ve wushucularımız önemli başarılara imza attılar. Selcan Tanrıverdi’nin de kick boks branşında şampiyon olarak altın kemeri kulübümüze kazandırması, başarı zincirine yeni bir halka daha eklemiş oldu. Başarıda emeği olan kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri