Tanrıseven: Gardımız düşmedi

Rizespor yenilgisini talihsizlik olarak değerlendiren kaleci Haluk Tanrıseven, profesyonel anlamda kişilikli ve üst düzey iş ahlakına sahip oyunculardan kurulu takımın alınan bir yenilgiyle gardının düşmeyeceğini belirterek, tek düşüncelerinin Konyasporu

Tanrıseven, Rizespor karşısında şu ana kadar ki tek yenilgilerini aldıklarını ifade ederek “Takımımızın çok iyi bir gidişatı var. 6 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. Bu Konyaspor için küçümsenemeyecek bir başarıdır. Çaykur Rizespor maçında açıkçasını söylemek gerekirse çok talihsiz bir mağlubiyet aldık. Bakıldığında oyunun 70 dakikalık bölümünde büyük üstünlüğümüz vardı. 20 dakikalık zaman diliminde gelen iki gol bizi biraz oyundan kopardı. Bir takım için deplasmanda girilebilecek maksimum pozisyona girdik ama bunları değerlendirmede başarılı olamadık. Üzgünüz tabiki. Açıkça konuşmak gerekirse bugüne kadar oynadığımız rakipler içerisinde mücadele anlamında en zayıf rakiplerden biriyle oynadık. Futbolcu kalitesi olarak bakıldığında iyi bir takım ama oyun anlamında çok altımızda bir ekipti ama bizim adımıza ok talihsiz bir yenilgi aldık “ diye konuştu.

Profesyonel anlamda futbolcuların kişiliği ve iş ahlaklarına bakıldığında üst düzeyde bir ekip olduklarını da sözlerine ekleyen kaleci Tanrıseven “Bir mağlubiyetle gardımızın düşeceği bir takım değiliz. Önümüzde Kocaelispor ile oynayacağımız önemli bir maç var. Rakiplerimiz bu hafta mutlaka puanlar kaybedeceklerdir. Bizim alacağımız bir galibiyet yeniden aradaki puan farkının açılmasını sağlayacaktır” dedi.
Tanrıseven, Kocaelispor maçı ile ilgili olarakta şunları söyledi: “Bank Asya 1.Lig’in Turkcell Süper Lig’den daha zorlu bir lig olduğunu daha öncede defalarca söyledim. Kötü oynadığımız konusunda eleştiriler alıyoruz. Ama takımımızın her zaman maksimum seviyede mücadele ortaya koyacak diye de birşey söz konusu olamaz. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Bunun için rakibin isminin ne olduğu önemli değil. Her takımı yenecek gücümüz ve potansiyelimiz var. Maçlara çok iyi çalışarak hazırlanıyoruz. Kocaelispor’u yeneceğimize ve liderliğimizi sürdüreceğimize inanıyorum.”
Taraftarlara çağrıda bulunan Tanrıseven “Ben 2005 yılında da buradaydım. Taraftarlarımız sağ olsunlar o zamanda bizleri yalnız bırakmayarak destek veriyorlardı. Sadece bu takıma inansınlar ve destek versinler. Bizim iyi bir teknik heyetimiz ve oyuncu kadromuz var. Çok iyi bir yönetime sahibiz. Bizleri hep deplasmanda yalnız bırakmayarak destek veriyorlar. Bizi desteklemeye devam etmelerini istiyoruz. Bu hafta sonu onları sevindireceğiz” şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri