Taner: Şampiyon olmak istiyoruz

Akşehirspor Teknik Direktörü Cenap Taner, “Pazar günü başkentte DSİ Spor ile oynayacağız. Kritik bir maç. Sahadan puan ya da puanlarla ayrılıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’un 26.hafta maçında Akşehirspor deplasmanda Ankara DSİ Spor’a konuk olacak. Kırmızı-beyazlılar bu karşılaşmadan minimum 1 puanla ayrılması durumunda grubunda şampiyonluğunu ilan edecek ve 3.Lig’e yükselmek için play-off maçlarına çıkacak. Kritik maç öncesi Akşehirspor Teknik Direktörü, Merhaba Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. Taner, başkent deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılarak Akşehir halkının yıllardan beri süren şampiyonluk hasretini dindirmek istediklerini söyledi.

“SAHADAN İSTEDİĞİMİZ SONUÇLA AYRILDIK”

Pazar günü oynadıkları Büyük Anadolu Kırıkkalespor maçını değerlendiren Cenap Taner, “Kırıkkalespor grubun en güçlü rakibiydi. Ciddi paralarla takım kuran bir ekip. Bu maçı kazanıp şampiyonluğu son haftaya bırakmak istemiyorduk. Sahada iyi bir mücadele gösterdik. 90 dakika boyunca hiç susmadan bizleri destekleyen Akşehirspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Maçı kazanmak istiyorduk lakin 1 puanda bizim istediğimiz bir sonuçtu” dedi.

“HER ŞEY BİZİM LEHİMİZE İŞLİYOR”

Pazar günü oynayacakları Ankara DSİ Spor maçının zor geçeceğini söyleyen tecrübeli antrenör, puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Taner, “Maç öncesi baktığımızda iki ekip açısından maç kritik. Bizim 1 puanla ayrılıp şampiyon olmamız gerekiyor. Ankara DSİ ise bizi yenip ligde kalmak istiyor. Ama her şey bizim lehimize işliyor diyebilirim. 1 puanla ayrılıp şampiyon olmak istiyoruz. Şehir bu şampiyonluğu yaşamak istiyor” ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri