Taner Ay: Mutlu ve gururluyuz

1922 Konyaspor’da alt yapıdan yetişen oyuncuların katkısı büyük sevinç yaşatıyor. 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 35. hafta maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Yavru Kartal iki kez öne geçtiği maçtan uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla puanını 39’a çıkaran Yavru Kartal kümede kaldığını matematiksel olarak da kanıtladı. Kırmızı Grup'ta sahasında Pendikspor'a 6-1 yenilen Mamak, Kardemir Karabükspor'un ardından düşmesi kesinleşen ikinci takım oldu. Yavru Kartal, ligin 36. haftasında 28 Nisan Çarşamba günü sahasında Kırklarelispor ile karşılaşacak. 

1922 Konyaspor’da alt yapıdan yetişen oyuncuların katkısı büyük sevinç yaşatıyor. Konyaspor Futbol Akademisinden yetişen 10’a yakın isim Karatay Termal 1922 Konyaspor’un kadrosunda yer aldı.  

 Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Ay 1922 Konyaspor’un ligde kalmayı garantilemesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Akademimizden yetişen oyuncularımız ile son 7 maçta bir mağlubiyet alarak ligde  kalmayı garantileyen 1922 Konyaspor takımımızı tebrik ediyorum .Gençlerimize güvenerek şans veren,oynatan teknik ekibine de akademi olarak teşekkür ediyorum.

Taner Ay, gururlu ve mutlu olduklarını söyleyerek  “5 sene uğraş verdik. Zaman oldu eve gitmedik, çocuklarımızla ailemizle ilgilenemedik. Ama bunun karşılığını aldığımızı görmek tüm sıkıntılarımızı giderdi. Bizim için büyük gurur. Akademimizde yetişen futbolcularımızın süre alması çok sevindirici. Yatırım yaptığımız yaş guruplarımız oynama yaşına geldi. İnşallah bundan sonra daha çok oyuncu çıkacak. Bize her türlü desteği ve imkanı sağlayan başta Konyaspor Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetimine şükranlarımızı sunuyorum” dedi. 

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri