Tam zamanı

Torku Konyaspor, bugün Avrupazede Trabzonspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Kartal'da sakat olan Gekas ile Mehmet Güven bugünkü maçta forma giyemeyecek

Torku Konyaspor, bugün Avrupazede Trabzonspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Kartal'da sakat olan Gekas ile Mehmet Güven bugünkü maçta forma giyemeyecek.

 

Torku Konyaspor, bugün Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Takımda iki eksik var. Hedef: Trabzonspor’u yenerek 2 hafta aradan sonra yeniden galibiyetle buluşmak. Atatürk stadında oynanacak maça saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Süleyman Özay yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdinç Sezertam..

Torku Konyaspor’da, Trabzonspor maçının hazırlıkları dün öğleden sonra yapılan antrenmanla tamamlandı. Tek hedef: galibiyet.  Yönetici ve teknik adamlar taraftarları maça davet ederek destek istediler..Trabzon seyircisinin alınmayacağı maçı Konyasporlu taraftarlar 50-5 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Biletler bugün stat gişelerinden de temin edilebilecek. Torku Konyaspor’da, sakat olan Mehmet Güven ve Gekas Trabzon maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Ali Turan’ın ise maç kadrosuna alınması beklenmekte. Kartal’da, Ali Çamdalı ve Selim 3’er sarı kartla oynayacak. Bu futbolcular bu karşılaşmada da sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Torku Konyaspor, Trabzon maçına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Tolga, Kokaloviç, Selim Ay, Ergün Teber- Ali Çamdalı, Borek- Djalma, Hlep, Hasan Kabze- Thorvaldsson.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri