‘Talepler çözüme kavuşuyor’

Karatay Belediyesi, bünyesindeki Hizmet Masası, Bilgi Yönetim Sistemi (KBYS), CİMER ve WhatsApp gibi daha birçok uygulamayla vatandaşın 56 bini aşan başvurusunu alarak çözüme kavuşturdu.

Fiziki ve altyapı belediyecilik uygulamalarıyla örnek çalışmalara imza atmaya devam eden Karatay Belediyesi, sosyal belediyecilikte de vatandaşa daha etkin, çözüm odaklı, etkileşimli ve kaliteli uygulamalarla vatandaşa hizmet ediyor.

Karatay Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hizmet Masası; yüz yüze görüşme, Başkan’a Mesaj, Web Sayfası, E-Posta, Whatsapp İhbar Hattı, CİMER ve Karatay Belediyesi tarafından geliştirilen Karatay Belediyesi Bilgi Yönetim Sistemi (KBYS) gibi yenilikçi sistemlerle vatandaşlardan gelen istekler, talepler veya öneriler kabul ediliyor.

HALKIN TALEPLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN PROFESYONEL EKİP

Amaçlarının vatandaşlara daha hızlı ve daha kolay hizmet vermek olduğunu dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye bünyesinde oluşturdukları pek çok birim ve sistem üzerinden vatandaşların her türlü taleplerini karşılamak için profesyonel bir ekip ve teknolojiyle çalıştıklarını söyledi.

Başkan Hasan Kılca, “Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte hemşehrilerimizin memnun olduğu, taleplerine çözüm bulduğu bir çalışma prensimiz var ve bunu uygulamak adına tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz. Tüm birimlerimiz, vatandaşlarımızdan gelen başvuruları hızlı bir şekilde çözümlüyor. Vatandaşlarımızın kaliteli ve iyi bir hizmete erişimini kolaylaştırıyor, vatandaşımızın belediye yönetimine katılımını sağlıyoruz. Aynı zamanda bilgilerin gizliğini esas alarak güvenli bir iletişimi kullanıyoruz. Belediye bünyemizde oluşturduğumuz pek çok birim ve sistem üzerinden vatandaşların her türlü taleplerini karşılamak için profesyonel bir ekip ve teknolojiyle çalışıyoruz. Hizmet ve projelerimizi vatandaşlarımızın önceliğine göre belirledik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın kaliteli ve iyi bir hizmete erişimini kolaylaştıracağız” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri