Taksimetre kuyruğu havadan görüntülendi

İstanbul’da taksimetre cihazlarını güncellemek isteyen taksiciler, bugün de uzun kuyruklar oluşturdu. Yenikapı etkinlik alanından Kazlıçeşme'ye kadar uzayan kuyruk havadan görüntülendi. Taksiciler duruma isyan etti.

İstanbul'da yapılan zam sonrası taksiciler taksimetrelerin güncellenmesi için bugünde Yenikapı Etkinlik Alanı'na akın etti. Cuma günü sabah saatlerinde başlayan taksimetre kuyruğu, bugün de devam etti.

Güncellemenin üçüncü gününde Yenikapı Etkinlik alanında başlayan kuyruk, Kazlıçeşme’ye kadar uzadı. Saatlerdir kuyrukta bekleyen taksiciler ise, duruma isyan etti. Kilometrelerce oluşan kuyruk havadan görüntülendi.

Sabahtan beri beklediğini söyleyen taksici Murat Can Fidan, “Sabah 7.30'dan beri buradayız. Ben böyle bir rezalet görmedim. Daha önce Anadolu Yakası'nda iki tane vardı burada iki tane vardı. Bir saat giriyorduk çıkıyorduk. Şimdi 4-5 saat burada bekliyoruz” dedi.

Fatih Kılıç, ise “Ben ömrü hayatı boyunca taksiciyim ilk defa böyle bir şey görüyorum. Karşıya yakadan da buraya gelenler var 4-5 saattir burada bekliyoruz. İBB ile oda başkanına bu durumu bildirmek lazım” şeklinde konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri