Taklitçilere aldanmayın!

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam eden Saadet Partili belediye başkan adayları, gerçek hizmeti kendilerinin vereceğine vurgu yaparak, taklitçilere adlanılmamasını istedi

Saadet Partisi belediye başkan adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa, Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman ile birlikte Dershaneler Caddesi, Araboğlu Makası ve Rampalı Çarşı esnafını ziyaret etti.
Özkafa ve Yalman’a büyük ilgi gösteren esnaflar; “Oylarımız sizinle, geçmiş dönemde bunları destekledik ama hizmet göremedik” diyerek, bu seçimlerde Saadet Partisini destekleyeceklerine dair söz verdiler.
Mustafa Özkafa, “Seçimlerde bizi desteklerseniz soğukta böyle beklemeyeceksiniz, sizin de bir işiniz olacak yeter ki bizi destekleyin, bu taklitçi hükümetlere aldanmayın, size gerçek hizmeti biz vereceğiz. Erbakan Hoca döneminde fabrikalar kurduk, sanayiciye destek verdik, seyyar satıcılara iş hanları yaparak, onlara iş yeri imkanları sağlayarak seyyar satıcıları sorunlardan kurtardık, soğukta bir kuruş için kimse beklemek zorunda değil. İnşallah bu seçimi biz kazanacağız sizleri de bu sıkıntılardan kurtaracağız” dedi.
“Başkan olduğum zaman bir sorununuz olursa hiç tereddüt etmeden bana ulaşınız” diyen Yalman, “Biz seçim çalışması yaparken belediyeleri halka açacağız diyoruz, Meram’ı sizinle birlikte yöneteceğimize söz veriyoruz” diye kaydetti.
BELEDİYELER KÂR İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN ÇALIŞMALI
Lütfi Yalman, seçim çalışmalarına Kalfalar Mahallesinde sürdürdüğü ev ziyaretleriyle devam etti. Sohbet havasında geçen toplantılarda mahallelinin sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Adayı Yalman, Meram’ın yapılaşmasından işsizlik konusuna kadar birçok konuya değinerek vatandaşa hitap etti. Hizmet anlayışlarında belediyelerin kâr etmesi değil, ne kadar fazla hizmet verebilir anlayışı olduğunu aktaran Yalman, bu konuyla ilgili Mustafa Özkafa döneminde yapılan çalışmaları hatırlatarak bir kısmına değindi. Özkafa zamanında belediye aracılığı ile halka sunulan hizmetlerin hepsinde indirim yapıldığını anlatan Yalman, başta su ve ulaşım olmak üzere çeşitli alanlarda halkın ekonomik çıkarlarının gözetildiğini ve bu doğrultuda indirimler yapıldığını hatırlattı.
KONYA BİLİYOR NE YAPTIĞINIZI VE NE YAPTIĞIMIZI
Önceki gün akşam da Avcan ve Acargil Petrol Dinlenme Tesislerinde ayrı ayrı gerçekleştirilen programlara halkın katılımı ise yoğundu. Programa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman katıldı.
Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman; “Bizim zamanımızda Kayseri ve Adana gibi iller afiş hazırlamışlardı; biz de Konya gibi yöneteceğiz diye,  bu basit bir şey değildir” dedi.
Yalman, belediyeleri devrettiklerinde içerde 20 trilyon para ile devrettiklerin belirterek, günümüzdeki Konya belediyesinin ise borç batağında olduğunu ifade etti.
Belediye’nin bilbordlara verdiği reklamlara da değinen Yalman, “Evet Konya biliyor ne yaptığınızı ve ne yaptığımızı” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri