Takımlar puansız döndü

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol, Basketbol ve Futbol takımları haftayı deplasmanda oynadıkları maçlarla tamamladı. Takımlar maçları yenilgi ile tamamlayarak puansız döndü

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı Amasya deplasmanında Taşova takımı ile karşı karşıya geldi. Selçuklu Belediyesi güçlü rakibi karşısında sahadan 34-33 yenilgi ile ayrıldı. Ligin iddialı ekiplerinden Taşova takımı karşısında başa baş mücadele sergileyen Selçuklu Belediyesi ilk dakikalarda geriye düştüğü maçta skor avantajını alamasa da aranın açılmasına izin vermedi. ancak tecrübeli oyunculara sahip Taşova karşılaşmayı 34-33 kazanmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı haftayı Antalya deplasmanında tamamladı. Antalya Gelişim takımı ile karşılaşan Selçuklu Belediyesi rakibine 69-56 mağlup oldu. Maçın ilk dakikalarında üstünlüğü ele alan ev sahibi takım Selçuklu Belediyesi'nin öne geçmesine izin vermezken farkı da açmayı başardı ve ilk periyodu 21-11 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci çeyreğinde de üstün olan taraf ev sahibi Antalya olurken periyot ve ilk yarı 39-27 Antalya'nın üstülüğü ile sona erdi.

 

Mücadelenin üçüncü çeyreğinde Selçuklu'nun öne geçme gayretine karşılık iyi savunma yapan ev sahibi takım üstünlüğünü korumayı başarırken üçüncü çeyreği de 51-41 önde tamamladı. Karşılaşmanın son çeyreğinde öne geçmek için elinden geleni yapan Selçuklu Belediyesi'nin çabası yeterli olmadı ve karşılaşma 69-56 Antalya Gelişimi takımının üstünlüğü ile sona erdi. Selçuklu Belediyesi bu sonuçla ligdeki ikinci yenilgisini almış oldu. Karşılaşmada Eren 10, Mehmet Argun 3, İlker 5, Barış 10, Onur 18, Kağan 8, Celalettin 2 sayı ile oynadı.

Selçuklu Belediyesi Futbol takımı haftayı Seydişehir deplasmanında tamamladı. Seydişehir Belediyesi takımına karşı fazla etkili olamayan Selçuklu Belediyesi futbol takımı karşılaşmayı 2-1 kaybederek iki hafta üst üste yenilgi almış oldu.

SELÇUKLU JUDODA İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇIKARDI

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Judo takımı sporcuları Bayram Kandemir ve Mehmet Can Talay Ümitler Türkiye Şampiyonasında birinci olmayı başardı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Judo takımı başarı grafiğini yükseltiyor. Judo takımı son olarak ordu da gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Şampiyonasında iki birincilik ve bir de üçüncülük elde etti. Türkiye Judo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 26-28 Ocak 2017 tarihleri arasında Ordu'da yapılan Ümit'ler Türkiye judo şampiyonası tamamlandı. Şampiyonaya ülke geneleninden yüzden fazla sporcu katılırken Selçuklu Belediyesi ümitler kategorisinde 10 sporcu ile mücadele etti. oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 66 kg da Bayram Kandemir 75 sporcu arasından Türkiye birincisi oldu. 90 kg da Mehmet Can Talay da 29 sporcu içerisinden Türkiye birincisi oldu. Ayrıca 81 kg da Hasan Şimşek 32 kişi içerisinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Türkiye şampiyonasında ilk üçe girmeyi başaran sporcular milli takımlara seçilmeye hak kazandılar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri