Takımın yanındayız

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ercan Taştekin ile Konyaspor’da geçen sezon ikinci başkanlık görevini yürüten Ömer Atiker kampı ziyaret etti
Konya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ercan Taştekin ile Konyaspor'da bir önceki dönem İkinci Başkanlık yapan Ömer Atiker, yeşil-beyazlı ekibin Kızılcahamam kampını ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan ile görüşen ve bir süre sohbet eden Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcısı Ercan Taştekin, "Nerede olursak olalım her yerde Konyaspor’un yanındayız. Konyaspor’umuzun başkanı Bahattin Karapınar'a ve hocamız Ziya Doğan'a başarılar dilemek için buradayız. Görev yerimiz değişmiş olabilir. Ama içimizdeki Konyaspor sevgisi ve yeri kesinlikle değişmez. Takımımıza olan ilgimiz bundan sonraki dönemde daha da artarak devam edecek. Konyaspor'umuza Süper Lig'de yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

İyi bir Konyaspor'lu olduğuna inandığını ifade ederek açıklamasına başlayan eski İkinci Başkan Ömer Atiker, "Yönetimde aktif olarak görev almasak da her zaman da takımımızın yanında olacağız. Kulüp başkanımız Bahattin Karapınar’a ve hocamıza destek vermek için geldik. Allah yardımcıları olsun. Zor bir görev aldılar. Tüm Konya destek vererek bu zoru kolaya çevirirsek Konyaspor'umuzun Süper Lig'de başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bahattin Karapınar ise, "Böylesi ziyaretler çok önemli. Hem  Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ercan Taştekin'e hem de daha önceki yönetimde görev yaptığımız Ömer Atiker kardeşime bugüne kadar Konyaspor'umuza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bir yıl aradan sonra dönüş yaptığımız Süper Lig'de başarılı olmamız böyle birlikteliklere bağlı. Camia olarak birlik beraberliği sağlayarak Süper Lig'de adımızdan söz ettireceğiz" şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri