Takımımız güçlenecek

Uğur Tütüneker: Tam anlamıyla lige hazır olduğumuz söylenemez. Eksiklerimizi giderme adına transfer yapacağız. Bu sayı 3 veya 4 olabilir. Temaslarımız devam ediyor. Semih ve Elmander'i istiyoruz, ama bu işler istemekle olmuyor

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve takım olarak yavaş yavaş istenilen düzeye gelmeye başladıklarını ifade eden Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, mevcut imkanlar içerisinde en iyisini yapmak için mücadele içerisinde olduklarını ve tek amaçlarının Konya'yı ve Torku Konyaspor'u Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

İYİ ÇALIŞTIK

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde  basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik  Uğur Tütüneker, "Yaklaşık 1 ayı aşkın bir sürede Konya, Bolu ve Slovenya'da yoğun ve yorucu tempoda geçen 3 kamp dönemi yaşadık. İyi çalıştık. Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını ortadan kaldırmak için yoğun mesai harcadık. Ayrıca son olarak Ankara'da katıldığımız TSYD turnuvası ile de lig öncesinde nerede olduğumuzu görme fırsatı bulduk. Süper Lig'e yükselen son takım olarak transferde önümüzde fazla seçenek olmadığı için mevcut imkanlar çerçevesinde takımımıza katkı sağlayacak ve verimli olacak isimleri aramıza dahil ettik. Geçen seneden kalan iskelet kadromuzla yeni isimleri harmanlayarak en iyisini yapmanın gayretinde olduk. Futbol mantalitemizi ve geçen sezondan mücadele gücümüzü devam ettirirsek Spor Toto Süper Lig'de iyi işler yapabiliriz. Biz takım olarak buna inanıyoruz. İnşallah bu inancımız saha sonuçlarına da yansıyacak ve Torku Konyaspor adına başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.

EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Tabiki de tam anlamıyla lige hazır olduğumuz söylenemez. Eksiklerimizi giderme adına transfer yapacağız. Bu sayı 3 veya 4 olabilir. Temaslarımız devam ediyor. Bizim sıkıntımız dediğimiz gibi Süper Lig'e yükselen son takım olduğumuz için izleyerek oyuncu alma olayını gerçekleştiremedik. Ama yaptığımız transferlerde hata oranını en az şekilde yapmak için gayret gösterdik. Sonuçta bu kulübün sokağa atacak parası yok. Bunun bilincindeyiz ve mevcutta en iyisini yapmak istiyoruz. Takımımıza katkı sağlayacak isimleri aramıza dahil edeceğiz. Düşüncemiz tabiki de Torku Konyaspor'u ve Konya'yı en iyi şekilde temsil etmek" şeklinde görüş belirtti.

RAKİBİN FAVORİ OLMASI DOĞAL

Tütüneker, Spor Toto Süper Lig'in 1.haftasında sahamızda oynanacak Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, "Türkiye'nin başarılı ve akla ilk gelen kulüplerinden biriyle oynayacağız. Rakibimizin favori olması gayet doğal. Ama biz Cumartesi günü sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak emeklerimizin karşılığını almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İstediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.  Semih Şentürk ve Johan Elmander transferlerine de değinen  Tütüneker, "Semih ve Elmander takımımızda görmek istediğimiz isimler. Ama bu iş sadece istemekle olmuyor. Oyuncular ve kulüplerle anlaşmak gerekiyor. Biz kendileri için gerekli teklifi yaptık. Kararlarını vermelerini bekliyoruz. Ama bu iki oyuncu da olmazsa olmazlarımız değil. Alternatiflerimiz var. En iyi transferi yapmak için çaba harcıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri