Takıma ihanet olur

Hüsnü Özkara, Öncelikle amacımız ilk 6 takım arasında yer almak gibi bir beyanat vermenin şehre, yönetime, kendine ve oyunculara saygısızlık olacağını ve böyle bir demeç vermediğini söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, göreve başladığı günden bu yana düşüncelerinin direkt olarak Turkcell Süper Lig’e yükselmek olduğunu belirtirken, önceki gün bazı ulusal basında yer alan “Öncelikli amacımız ilk 6 takım arasında yer alabilmek” açıklamasının kesinlikle kendisine ait olmadığını söyledi. Böyle bir açıklamanın kendi ayağına kurşun sıkmak gibi bir şey olduğunun altını çizen Özkara, “Böyle bir demeç, önce bu şehre, sonra yönetime, sonra kendime ve daha sonra oyunculara bir saygısızlık anlamı taşır. Ben asla böyle bir demeç vermedim, kaldı ki, Konyaspor Bank Asya’nın en iyi takımıdır ve bu takımın hedefi de tabi ki şampiyonluktur” dedi.
Konyaspor’a imza attığı ilk günden itibaren tek düşüncelerinin 2002-2003 sezonunda olduğu gibi yeşil-beyazlı ekipte yeniden şampiyonluk yaşamak ve Turkcell Süper Lig’ine yükselmek olduğunu belirten  Hüsnü Özkara, bazı ulusal basında yer alan “Öncelikli hedefimiz ilk 6 takım arasında yer alabilmek” şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kendisinin kesinlikle böyle bir açıklamasının olmadığını bildirdi.
HEDEFİMİZDE SAPMA OLMAZ
“İlk günkü düşüncemizden en ufak bir sapmamız olmadı” sözleriyle açıklamasına başlayan Hüsnü Özkara “2002-2003 sezonunda elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından 6 sezon sonra yaşanan şanssızlık sonucunda Bank Asya 1.Lig’e düşen Konyaspor’dan teklif gelince düşünmeden kabul ettim. Konyaspor’un benim için yerinin ayrı olduğunu her fırsatta dile getiriyorum. Buraya gelirken, 7 sezon önce olduğu gibi aynı mutluluğu yeniden yaşayacağımıza inandık ve bu düşünceyle görevi kabul ettik. Turkcell Süper Lig’ine yeniden yükselebilmek için Yönetim Kurulumuzun ve Konyaspor’un ileri gelenlerinin verdiği destekle bizi hedefe ulaştıracak bir kadro kurduk. Takımda yer alan herkesin bir tek düşüncesi var. O da Konyaspor’un hak ettiği Turkcell Süper Lig’e dönüş yapması. Bunun için 7 Temmuz’da başlayan yeni sezon hazırlıklarımız yoğun ve yorucu bir tempoda devam ediyor.
ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM
Konyaspor’da her şeyin istediği gibi geliştiğini ve çalışmalardan da son derece memnun olduğunu söyleyen başarılı teknik adam,  “Her şey yolunda. Gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçlara bakarak Konyaspor’un sezonda başarılı olamayacağını düşünenler, yanıldıklarını maçlar başladığında ve haftalar ilerledikçe alacağımız başarılı sonuçlarla görecekler. Konyaspor, Bank Asya 1.Lig’in üzerinde bir takım ve şampiyonluğun en büyük favorisidir. Bizi bu derece iddialı konuşturan oyuncularımızın hırsı ve isteği, yönetimimizin takımımıza, bize olan güveni ve desteği ile takımımızı görmek için sabırsızlandığına inandığımız taraftarlarımızın sezon boyunca vereceği destektir. Konya şehri Turkcell Süper Lig hedefi etrafında birleşirse işimiz biraz daha kolaylaşır. Bu düşüncelerde iken bazı ulusal basında çıkan ve benim ifadelerimin yer aldığı belirtilen “Öncelikli hedefimiz ilk 6 takım arasına girebilmek” şeklindeki haberler kesinlikle doğru değildir ve benim adı geçen basın kuruluşlara böyle bir açıklamam olmamıştır. Büyük Konyaspor taraftarının bu takımın Turkcell Süper Lig’e giden yolda mücadele verdiğini unutmaması ve bu düşünceyle bize destek vermesini istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri