Takım ruhu oluştu

Konyasporun yeni transferlerinden Ahmet Görkem Görk, yeni sezondaki hedeflerinin takım halinde başarılı olup yeşil-beyazlı ekibi misafir olarak bulunduğu Bank Asya 1.Ligden TSLe taşımak olduğunu belirtti.

Kamp döneminin oldukça faydalı geçtiğini belirterek açıklamasına başlayan Ahmet Görkem Görk, “Öncelikle bize gönül veren ve destekleyenlere kamptaki arkadaşlığımızın harika olduğunu söylemek istiyorum. Sezon boyunca böyle devam edersek bizim için lig maratonunda hiçbir sorun yaşanmayacağına inanıyorum. Çalışmalarımız çok iyi gitti. Yoğun ve yorucu tempoya rağmen faydalı bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Artık yavaş yavaş lig havasına girmeye başladık. Önümüzdeki yaklaşık 3 haftalık dönemi en iyi şekilde değerlendirip sezona başlamak istiyoruz“ dedi.

Konyaspor’un her zaman büyük hedefler peşinde koşması gerektiğini bunun da normal olduğunu ifade eden Ahmet Görkem Görk, sözlerine şöyle devam etti: “Konyaspor’a geldiğimde Sayın Başkanımızda ‘Konyaspor Bank Asya 1.Lig’de misafir’ diye söylemişti. Çok güzel bir ortamımız var. Biz takım olarak bu ligde misafir olduğumuza inanıyoruz. İnşallah takım olabilirsek bu misafirliği kaldırıp evimiz olan Turkcell Süper Lig’e geri döneceğiz. Bu zorlu maratonda taraftarlarımız bize sonuna kadar destek versinler ve hiçbir zaman yılmasınlar. Onların desteklerini yanımızda gördüğümüzde bizde hedefe ulaşma adına gerekli yolda yılmayacağız ve hep birlikte mutlu sona ulaşacağız…”
Tecrübeli futbolcu, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig arasında mücadele anlamında fark olduğunu belirterek, “Ben Turkcell Süper Lig’de ve Bank Asya 1.Lig’de de oynadım. Bank Asya 1.Lig’deki en önemli fark mücadele ediyorsan tekmeye kafa sokacaksın. Koşmazsan, mücadele etmezsen ve rakipten fazla istemezsen başarılı olamazsın. Geçen sene mücadele verdiği Ç.Rizespor’daki kadroya bakıldığında ‘Bank Asya 1.Lig’in en iyi takımı hatta milli takımı’ deniliyordu. Ama bu ligde gerektiği gibi mücadele edemediğimiz için başarılı olamadık. Bank Asya 1.Lig, Turkcell Süper Lig’den çok farklı. Sonuca ulaşmak için gerçek anlamda takım olmanız ve herkesin takım ruhunu hissetmesi, yaşaması gerekiyor” diye konuştu.
Konyaspor’da başarılı olmaya geldiğini de sözlerine ekleyen Ahmet Görkem Görk “Yeni sezondaki hedefim öncelikle takım olarak başarılı olmak. Zaten bunu gerçekleştirdiğimiz zaman altından bireysel başarılarda gelecektir. Kişisel becerilerimizi takımımızın başarılı olması adına ortaya koymamız gerekiyor. Bana göre başarı herkesin kendisine verilen görevi yerine getirmesi değil, herkesin kendisinden beklenilenin üzerinde çaba göstermesi ve katkı sağlamasıyla gelir. Takım olduğumuz zaman başarının kendiliğinden geleceğine inanıyorum” dedi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri