Takı İçin Ne Lazımsa Prestij Boncuk Yanınızda

Takı tasarımı, bilindiği üzere değerli maden ve yarı değerli taşları işleyerek takı üretme işidir.

Takı tasarımı, bilindiği üzere değerli maden ve yarı değerli taşları işleyerek takı üretme işidir. Bilinen en eski el sanatlarından biridir. Aynı şekilde, en yüksek seviyede el becerisi gerektirir. Zira üzerinde çalışılan materyaller, kimi zaman hassas, nazik ve oldukça da değerlidir. Tek bir yanlış hareketle, kullanılamayacak hale gelmeleri mümkündür. Bu nedenle zanaatkarın hem bilgi, hem de ustalık seviyesi çok üstün olmalıdır. Bilgi ve ustalık, doğal olarak tasarım kalitesini de etkiler ve ortaya birbirinden çarpıcı takı modelleri çıkmasını sağlar. Ancak elbette, her takı illa taş veya mücevher kullanılmasını gerektirmemektedir. Çok daha basit –ve hatta sıradan- takı malzemeleri kullanılarak, hem estetik hem de kullanışlı takılar üretmek mümkündür. Gerekli el becerisi seviyesi de daha düşük olduğu için, bu şekilde takı üretmeyi herkes deneyebilir.

Uygun fiyatlı takı malzemeleri

Mumlu ip ve paraşüt ipi, bu tarz takı modelleri için ihtiyacınız olan tek malzemedir. Her ikisi de, özellikle bileklik yapımında kullanılmaktadır. Nitekim mumlu ip bileklik /arkadaşlık bilekliği, dostluk bilekliği adlarıyla da bilinir) ve bileklik modelleri, en çok satıla takı modelleri arasındadır. Mumlu ip parafinle kaplanmış olduğundan kaygan ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır. Paraşüt ipi ise, adından da anlaşılabileceği gibi sağlamlık ile özdeşlemiş durumdadır. Her ikisi de renkli yapıları ve aşınmalara karşı dayanım yetenekleriyle, mükemmel birer hobi malzemesi yerine geçerler. Kullanımları da oldukça kolaydır. Hatta çoğu bileklik modeli için tek yapmanız gereken, özel bir teknik kullanarak ipleri birbirine bağlamaktan ibarettir.

Filografi Malzemelerinde Uygun Fiyatlar

Prestijboncuk.com sanatı için gerekli tüm malzemeleri de kategorisinde sizlere sunmaktadır. Filografi telleriyle özel olarak işlenerek değişik şekillerin yapıldığı tablolar olarak tabir edebileceğimiz filografi sanatında gerekli tüm materyaller uygun fiyatlarla Prestij'de.

Prestij Boncuk, üzerinde çalıştığınız materyal ne olursa olsun uygun fiyatlara sunduğu takı malzemeleri ile hizmetinizdedir. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile Türkiye’nin her yerine ulaştırılmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri