Tahir Akyürek, yaygın televizyon kanallarında

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, dün TV 8, SKY Türk ve Ülke TVde, önceki gün de Kanal 24te programlara katılarak 5 yıllık hizmet döneminde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Dün Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan ve ulusal medya kuruluşlarının Ankara temsilcileri ile bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, TV 8’de canlı olarak yayınlanan Erkan Tan’la Sabah programına katıldı. Programda Erkan Tan’ın gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Başkan Akyürek, 5 yılda gerçekleştirilen 500 hizmetten örnekler verdi. Konya’nın bu dönemde aldığı hizmetlerle bir dünya şehri olma yolunda ilerlediğini kaydeden Başkan Akyürek, yeni dönem projelerini de canlı yayında anlattı.
Başkan Akyürek TV 8’in ardından SKY Türk’te Derya Uğur’un sunduğu Seçim Gündemi, Ülke TV’de de Mehmet Acet’in sunduğu Ankara Gündemi programlarına katılarak çalışmalarını anlattı.
Öte yandan, Başkan Akyürek önceki gün de Kanal 24’te Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaailoğlu ile Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür’ün sunduğu Açık Görüş programına katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Asım Güzelbey’in de konuk olduğu programda Konya’nın gelecek vizyonunu anlatan Başkan Akyürek, yeni dönem projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri