Tagid'in Yeni Başkanı Gökhan Akdemir Oldu

Tarsus Girişimci İşadamları Derneği (TAGİD) 3. olağanüstü genel kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim kurulu başkanlığına Gökhan Akdemir seçildi.Önceki yönetim ve Başkan Faruk Kıraç'a teşekkür eden Akdemir, yeni görevlerinde...

Tarsus Girişimci İşadamları Derneği (TAGİD) 3. olağanüstü genel kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim kurulu başkanlığına Gökhan Akdemir seçildi.

Önceki yönetim ve Başkan Faruk Kıraç'a teşekkür eden Akdemir, yeni görevlerinde Kıraç'ın tecrübelerinden istifade etmeye çalışacaklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşu olarak; ticari, kurumsal, hukuki ve sosyal etkinliklerle TAGİD üyelerine yakışır hizmet vereceklerini kaydeden Akdemir, “Küresel dünyanın vazgeçilmezi olan kolektif şuurla hareket birlikte olmak prensibiyle daha güçlü işletmeler ve risk oranı düşük yatırımlarla üyelerimizi yurt içi ve yurt dışı iş bağlantılarını sağlamaya yönelik iş gezilerine önem vereceğiz. İşletmelerin çalışanlarına yönelik müşteri ilişkileri, kalite yönetimi ve benzeri eğitim seminerlerle katkılar sunulacaktır. Üyelerimiz ticari faaliyetleri ile ilgili yurt içi ve yurt dışı her türlü bilgilendirme hizmetlerini derneğimizden alabilirler. Tarsus’un kalkınması adına yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman fikir alışverişinde bulunacağız, karşılıklı tecrübe paylaşımı ve diyalog içerisinde olacağız.” dedi.

Derneğin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Gökhan Akdemir, başkan yardımcıları Ebubekir Suratlı, Baha Altınkaya, Abdüselam Aladağ, yönetim kurulu üyeleri, Murat Tutuk, Ergin Söker, Ata Patır, Hasan Polat, Mustafa Baş, Ahmet Güney, Ersin Gündoğdu, Nedim Sain.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri