Tagid’den Çorlu Kaymakamı Kılıç’a Ziyaret

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyette bulunan Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarete TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat, TAGİD Genel Sekreteri...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyette bulunan Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat, TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer ve üyelerden oluşan 7 kişilik heyet katıldı. Heyette TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik Ayhan, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Tunç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yerci, TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er ve TAGİD İş Kadınları Komisyonu Üyesi Nevin Köylü yer aldı.

TAGİD’in ziyaretinden memnun olduğunu belirten Kaymakam Kılıç, bundan sonraki süreçte TAGİD ile daha sık bir araya geleceklerini söyledi. TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat ise "Trakya bölgesinin incisi diye anılan Çorlumuza hoş geldiniz. Bölgemiz sanayi ve tarım üzerine yapılanmış olup ülke ekonomisinin en büyük sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulundurmaktadır. Derneğimiz TAGİD bu yapılanmada yer alan birçok firmayı bünyesinde bulundurmakta olup, bu firmaların bölgede ve dünya pazarlarındaki ticaretlerini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile bölge ticaretine sağlamış olduğumuz katkıyı daha da geliştireceğiz." dedi.

TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Ayhan da TAGİD bünyesinde 300 seçkin firmaya sahip olduklarını ve bu firmaların bölge ekonomisine önemli katkı sağladığını belirtti. TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er ise "İş Kadınları Komisyonumuz bünyesinde yer alan ve farklı sektörlerde bölgemize hizmet vermekte olan 30 iş kadınının bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Birçok konuda bölgemiz için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Umuyoruz ki yaptığımız faaliyet ve çalışmalar neticesinde bölgemizdeki iş gücüne ciddi katkı sağlamış oluruz." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri