Tagid’den Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Korkmaz’a Ziyaret

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyette bulunan Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete; TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat, Genel Sekreter Nihat...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyette bulunan Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat, Genel Sekreter Nihat Biçer ve TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik Ayhan‘ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Selahattin Er, Nevzat Ballı ve Mehmet Kınık yer aldı. Ziyarette, kendisi ve önceki görev yeri hakkında bilgi veren Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, "Cumhuriyet savcısı olarak görev yapıyorum, son çıkan 2014 Yaz Kararnamesi ile Çorlu cumhuriyet başsavcısı olarak atandım. Evli ve 3 çocuk babasıyım, Çorlu’daki yeni görevimde umuyorum ki birlikte güzel işler başaracağız." dedi.

Çorlu'nun hem sanayi hem sosyal yaşam alanı olarak gelişmiş büyük bir ilçe olduğunu, burada sivil toplum kuruluşlarının çok duyarlı ve yaygın olduğuna işaret eden Korkmaz, "Yapılan çalışmalar ve ziyarete gelenlerde bunu görmek mümkün. Bölgemizde yapılacak toplumsal çalışmalarda sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmalar yaparak, halkımızı ve özellikle de gençliği koruyup kollayacak, eğitici öğretici programlar yaparak güzellikleri çoğaltıp, olumsuzlukları ne kadar azaltabiliriz, bunları beraber ortak akıl ile yapacağız." diye konuştu. Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği'nin kendilerini ziyaretten dolayı memnun olduğunuı, bundan sonra da bir araya geleceklerini söyleyen Korkmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TAGİD üyelerine teşekkür etti.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat ise şunları ifade etti: "Trakya bölgesinin can damarı diye anılan Çorlumuza hoşgeldiniz. Bölgemiz sanayi ve tarım üzerine yapılanmış olup, ülke ekonomisinin en büyük sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulundurmaktadır. Derneğimiz TAGİD, bu yapılanmada yer alan birçok firmayı bünyesinde bulundurmakta olup, bu firmaların bölgede ve dünya pazarlarındaki ticaretlerini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile bölge ticaretine sağlamış olduğumuz katkıyı daha da geliştireceğiz. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri