Tacize Uğrayan Kıza Yardım Ederken Komalık Edilen Türk Kızının Durumu Ciddi

Taciz edilen iki Alman kıza yardım etmek isterken aldığı darbe sonucu komaya giren 22 yaşındaki Tugçe Albayrak’ın hayati tehlikesi devam ediyor.Offenbach Sana Klinikum hastanesinin Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Norbert Rilinger, Tuğçe’nin sağlık...

Taciz edilen iki Alman kıza yardım etmek isterken aldığı darbe sonucu komaya giren 22 yaşındaki Tugçe Albayrak’ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Offenbach Sana Klinikum hastanesinin Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Norbert Rilinger, Tuğçe’nin sağlık durumunun çok ciddi olduğunu söyledi. Rilinger, "Hastamız şu anda yoğun bakımda. Komada, ancak oksijen veriliyor. Doktorlarımız ve hasta bakıcılarımızın yoğun çabaları devam ediyor. Ancak hastanın durumunun çok ciddi olduğunu söyleyebiliriz." dedi.

Offenbach Savclığı'ndan yapılan açıklamada, Tuğçe'ye saldırıda bulunan gencin çok ciddi yaralama teşebbüsünden suçlandığı belirtilirken, çalışmaların henüz tamamlanmadığı, farklı bir hukuki değerlendirmenin de eklenebileceği ifade edildi.

Tuğçe Albayrak, bir arkadaşının yaş gününü kutlamak için geçtiğimiz hafta sonu arkadaşları ile Offenbach'ta fast food restoranına gitmişti. Burada genç kızların taciz edildiğini duyan Tuğçe, yardıma yetişti. Beraberindeki kişilerle birlikte araya giren Tuğçe, saldırganların restoranı terk etmelerini başarmış, ancak daha sonra kendisi de eve gitmek için, arabaya binmek üzereyken, genç kızları taciz eden kişilerin saldırısına uğramıştı.

Saldırıya şahit olan Tuğçe’nin arkadaşı Ajdina A., şunları söyledi: "Tuğçe, kızların yanına gitmişti ve orada saldırganlara, erkekler tuvaletini kullanmaları gerektiğini söyledi. Taciz edilen kızların durumu iyi değildi, yerde oturuyorlardı zaten. Tuğçe orada saldırganlara sadece, 'buradan çıkın' dedi."

Ancak gençler bu defa Tuğçe’ye saldırmaya başlayınca restoranda bulunan birkaç kişi saldırganları dışarıya attı.

Ajdina A., "Saldırganlar çıktıktan sonra biz bir süre daha oturduk restoranda. Yaklaşık 10-15 dakika sonra biz de çıktık ve o anda siyah renkli bir araba geldi. Bize önce küfür ettiler ve sözlü saldırılarda bulundular. Oradan ayrılmak isterken, saldırganlardan biri arkadaşımın üzerine atladı. Bir anda ortalık karıştı. Tuğçe'ye saldıran kişi önce arabaya binip kaçmak istedi, ancak geri döndü ve Tuğçe'ye vurdu. Biz arabanın peşinden koştuk ve o sırada Tuğçe'nin yerde yattığını gördük." şeklinde konuştu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra Tuğçe’yi Offenbach'daki Sana hastanesine kaldırdı.

Bu arada olayın yaşandığı restoranın önünde bir gösteri düzenlendi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri