Tablo kötü!

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin deplasmanda mağlup olduğu Beko Basketbol Lig’inde 17. Hafta maçları tamamlandı. Haftanın son maç günü derbilere sahne oldu.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller bozuk. Sarı mavililer deplasmanda karşılaştığı Aliağa Petkim’e mağlup olarak düşme potasındaki rakibi karşısında hem puan kaybetti hem de ikili averajda geriye düşen taraf oldu.  Bu arada yeşil beyazlılar bu hafta sahalarında oynayacakları Tofaş maçı hazırlıklarına da başladı. Azizi Bekir yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldılar.

POTADA 17. HAFTA TAMAMLANDI  

Öte yandan ligde haftanın maçları tamamlandı. Haftanın açılış mücadelesinde Banvit, Bursa deplasmanında Tofaş’ı 84-60 yendi ve zirvedeki yerini korudu.Şafak Edge dışında Bandırma temsilcilinde 11 oyuncu skora katkı verirken, Keith Simmons 16, Earl Rowland 15,Chuck Davis 14, Sammy Meija 11 sayı üretti. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pınar Karşıyaka’yı 74-72’lik skorla mağlup ederken önemli bir galibiyete imza attı. Jordan Theodore 24 sayı, Antwain Barbour 14, Ali Karadeniz ise 13 sayı üretti. Royal Halı Gaziantep ile Türk Telekom arasında oynanan maçtan ev sahibi takım 80-66 galip ayrıldı. Domen Lorbek’in 23 sayısı ile birlikte Barış Ermiş 12 sayı, 10 asist, Oliver Stevic 17 sayı, 13 ribauntluk performanslar sergiledi. Cumartesi gününün son maçında ise Trabzonspor Medical Park, deplasmanda Olin Edirne karşısında mücadeleden 96-73 galibiyetle ayrıldı. Konuk ekipte Jerome Randle 22 sayı- 6 asistle oynarken, Olin Edirne de ise Darius Washington 22 sayı- 3 ribaunt- 4 asistle maçı tamamladı.

Ligde pazar günü oynanan mücadelelerde Uşak Sportif, deplasmanda Christopher Warren’ın 26 sayı- 4 ribaund- 3 asistle oynadığı karşılaşmada, Aykon Ted Ankara Kolejliler’i 74-68’lik skorla geçti. Aliağa Petkim de sahasında Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ni 82-73 ile geçerken, Sean Marshall 21 sayı- 6 ribaunt- 7 asistle maçı tamamladı.

 BBL’de 17. haftanın ilk derbisinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker karşı karşıya geldi. Mücadeleden 64- 73 Sarı Lacivertliler galip ayrıldı ve ligin ikinci sırasına yerleşti. Ömer Onan 17 sayı, Nemanja Bjelica 12 sayı, 9 ribaunt, Bojan Bogdanovic 11 sayı ile maçı tamamladı. Anadolu Efes’te ise 15’er sayı üreten Birkan Batuk ve Milko Bjelica yenilgiye engel olamadı. Beşiktaş İntegral Forex ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanan mücadeleyi ise Siyah Beyazlılar 82-78 kazandı. Kenan Bajramovic 25, Doron Perkins ise 19 sayılık performanslarıyla galibiyetin mimarları oldular. Carlos Arroyo ise Sarı Kırmızılar adına ürettiği 21 sayı ile en skorer isim oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri