Tabip Odası seçime hazır

Konya Tabip Odası’nda hafta sonu seçime gidiyor. Bin 400 üyesi bulunan Konya Tabip Odası’nda mevcut Başkan Prof. Dr. Faruk Aksoy ile birlikte Dr. Cihangir Ergün olmak üzere iki adayın listesi yarışacak

KONYA HEKİM PLATFORMU GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Konya Hekim Platformu Başkan Adayı Prof. Dr. Faruk Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ahmet Ergin, Dr. Eyüp Çetin. Dr. Alim Turgut Tavlan, Dr. Adil İnan ve Merkez Konseyi Delegesi Dr. Mehmet Bülüç gazetemizi ziyaret ederek, seçim süreci ve önümüzdeki dönem yapacaklarını anlattı. Konya Tabip Odası yönetimi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Prof. Dr. Faruk Aksoy, sağlıkta dönüşüm projesi çerçevesinde sosyal güvenlik kurumlarının birleştirilmesi, aile hekimliği, tam gün yasa tasarısı gibi ana başlıklarda dönüşümü desteklemelerine rağmen bu değişimde detay çalışmalarının eksiklikleri ve plansız günlük değişimlerini her zaman yapıcı ve tutarlı bir şekilde eleştirerek gerekli mercilere ilettiklerini açıkladı. Karşılarında kim olursa olsun, önümüzdeki dönemde de doğru bildiklerini söylemeye devam edeceklerini vurgulayan Faruk Aksoy, “Takdir edersiniz ki, bunun için belli bir şahsın veya zümrenin değil tüm hekimlerin ortak sesi olacak bir tabip odasına ihtiyaç vardır. Bu amaçla önümüzdeki dönemde Türkiye Hekim Platformu adına Konya Hekim Platformu olarak adayız” diye konuştu. Aksoy, 11 Nisan 2010 Pazar günü yapılacak seçime tüm hekimleri davet etti.
KONYA HEKİM PLATFORMU ADAY LİSTESİ
Yönetim Kurulu: Prof. Dr. Faruk Aksoy, Dr. Ahmet Ergin, Dr. Eyüp Çetin, Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, Uz. Dr. Orhan Külahçı, Dr. Alim Turgut Tavlan, Dr. Adil İnan. Denetleme Kurulu: Uz. Dr. Öznur Köylü, Uz. Dr. Hülya Vatansev, Uz. Dr. Asuman Güzelant. Onur Kurulu: Prof. Dr. Mehmet Arslan, Prof. Dr. Dursun Odabaş, Prof. Dr. Mehmet Bitirgen, Prof. Dr. Şamil Ecirli, Dr. Muharrem Metin Şener. TBB Merkez Konseyi Delegeleri: Prof. Dr. Ömer Karahan, Doç. Dr. M. Sait Gönen, Doç. Dr. Erdal Kalkan, Op. Dr. Sait Atıcı, Op. Dr. M. Esat Arslan, Dr. Mehmet Bülüç, Dr. Mehmet Ali Yazar.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sağlık Haberleri