Sylla: Başarılı olacağım

Konyaspor Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların yeni transferi Kanfory Sylla, Konyaspor’a geldiği için mutluluk duyduğunu ve tek düşüncesinin başarılı bir performans sergilemek olduğunu söyledi

Konyaspor, iki günlük izinin ardından Bucaspor maçına hazırlanıyor. Kendisi gibi ligin yeni takımı Bucaspor ile 11 Eylül Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takımda, hazırlıklar çift antrenmanla sürüyor.

Konyaspor’da, önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmanda Peter Grajciar ve yeni transfer Kanfory Sylla takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Daha sonra 3 takıma ayrılan futbollar savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmana, Milli takımlarda bulunan Serkan Şahin, Borek Dockal ve Mahamoudou Kere katılmadı.
Milli Takımın maçları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren Kartallar, dün sabah antrenmanında çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Antrenmanda Peter Grajciar ve Kanfory Sylla takımdan ayrı koşu yaparken, Emrah Eren yine takımdan ayrı çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, alt sahaya kurulan 11 istasyonda yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.. Kartallar, akşam da teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar.
Öte yandan, Konyaspor U18 takımı Akdeniz grubunda yer aldı. Federasyon yetkililerince yapılan açıklamaya göre, U18 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi 2010-2011 futbol sezonu 19 Eylül’de başlayacak.. Konyaspor, Akdeniz grubunda mücadele verecek. 6 takımın yer aldığı grupta 4 devre üzerinden oynanacak karşılaşmalar 24 Ekim 2010’da başlayacak. Akdeniz grubunda Konyaspor ile birlikte Denizli Belediyespor, Fethiyespor, Konya Torku Şekerspor, Medical Park Antalyaspor ve Alanyaspor takımları yer aldı...
BAŞARI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
Konyaspor’un son transferi Gineli Kanfory Sylla, Konyaspor’a geldiği için mutluluk duyduğunu ve tek düşüncesinin sözleşme süresi olan 1 yıl boyunca yeşil beyazlı formayla başarılı bir performans sergilemek olduğunu söyledi. İstanbul B.Ş.Bld.Spor’dan transfer edilen Kanfory Sylla, Konyaspor’un dün sabah yaptığı antrenman sonrası açıklamalarda bulundu.
Konyaspor’u tercih sebebini, “Türkiye’de bulunduğum süre içerisinde tanıdığım ve çok sevdiğim bir kulüp. Teknik direktör Ziya Doğan’ı da seviyorum. Bu iki etken ve başarıya gidecek bir takım olduğu için buradayım” sözleriyle açıklayan yeni transfer Kanfory Sylla, “Türkiye ligi çok sert geçen ve mücadelenin üst düzeyde olduğu bir lig. Burada Sivasspor formasıyla çok iyi iki sezon geçirdim. Bütün maçlarda forma giydim. Sivasspor’dan İstanbul B.Ş.Bld.Spor’a gitmem benim adıma yanlış bir karar oldu. Fazla forma şansı bulamadım. Ayrıldım. Konyaspor’dan teklif geldiğince çok mutlu oldum ve kabul ettim. Şimdi tek düşüncem bir an önce takıma faydalı olabilmek ve başarıda pay sahibi olmak. Bunun için çok çalışacağım” şeklinde görüş belirtti.
Konyaspor’daki arkadaşlığı kısa süre olmasına rağmen çok iyi bulduğunu da sözlerine ekleyen Kanfory Sylla, “Takımda başarılı olmak adına çok büyük istek, arzu ve gayret var. Bu da bir takımın hedef ulaşması adına önemli bir nokta. Arkadaşlığımız, birlik beraberliğimiz iyi olduğu sürece başarılı olmamamız adına bir sebep yok. Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasınlar ve destek versinler. Biz de onları mutlu etmek için tüm gücümüzü göstereceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri