Swarovski’den Trabzonspor'a Ziyaret

Kristal mücevher şirketi Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski, ailesi ve şirket üst düzey yetkilileri Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yemekte biraraya geldiler.Bordo mavili kulübün sezon başındaki...

Kristal mücevher şirketi Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski, ailesi ve şirket üst düzey yetkilileri Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yemekte biraraya geldiler.

Bordo mavili kulübün sezon başındaki Avusturya kampında Genel Menajer Serhat Altıncı ile tanışan Gernot Langes Swarovski, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda dün oynanan Legia Varşova maçına kulübün davetlisi olarak ailesi ve şirket üst düzey yetkilileri ile birlikte Trabzon’a geldi. Swarovski ve beraberindekiler, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüp CEO’su Burak Gürdal ve Genel Menajer Serhat Altıncı ile birlikte önce tesislerde yemek yiyip, ardından Legia Varşova maçını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda izledi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Menajer Serhat Altıncı bugün de tarihi bir mekanda heyetle birlikte kahvaltı yaptı. Ziyarette Swarovski ve beraberindekilere Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri