Suya ve Toza Dayanıklı Galaxy S IV Activ

Akıllı telefon piyasasının lideri durumunda olan Samsung, yeni piyasaya sunmaya hazırladığı, suya ve toza dayanıklı S IV modeli ile dikkatleri üzerine çekti

 Samsung, akıllı telefon piyasasına son olarak Galaxy S IV modelini dâhil etti. Galaxy S IV ile henüz satışa sunulmadan önce bile ön sipariş rekorları kıran Samsung, bu seriye ek olacak cihazları da piyasaya sunmak için kararlı gözüküyor. Sürekli farklı bir model ile karşımıza çıkan ve bu nedenle de değişik eleştirilere maruz kalan Samsung, bu eleştirileri kulak arkası ediyor. Üst düzey akıllı telefonu Galaxy S IV için farklı seçenekler sunacak olan dev şirket, Bluetooth onayı sırasında yeni cihazının adının ortaya çıkmasına neden oldu.


Samsung'un Galaxy S IV serisi için ek olarak ortaya çıkarmak için hazırlandığı cihazın adı Galaxy S IV Activ olarak biliniyor. Bluetooth onayı sırasında adını da ortaya çıkan bu cihazın, daha öncesinde toza ve suya dayanıklı olacağı yönünde iddialar da söz konusu olmuştu. Samsung da, Sony gibi dayanıklı akıllı telefonlar üretme konusunda harekete geçmiş gibi gözüküyor. Bilindiği gibi Sony, Mobil Dünya Konferansı'nda toza ve suya karşı dayanıklı olan Xperia Z modeli ile herkesi şaşırtmış ve büyük beğeni toplamıştı. Japonyalı şirketin akıllı telefon üretimi konusunda stratejisini örnek alan Samsung, bu amaçla dayanıklı telefonlar üretmeye başlıyor.


Samsung'un en yeni akıllısı Galaxy S IV için bir ek olarak gelen S IV Activ, teknik özellikleri bakımından Galaxy S IV'ten geri planda olacak gibi gözüküyor. Tasarım olarak aynı olan S IV Activ, rengi ile de dikkat çekti. Metalik turuncu rengi ile herkesi şaşırtmayı başaran Galaxy S IV Activ, ne derece ilgi görecek merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri