Şut yok gol sıkıntısı çok

Atiker Konyaspor Ligin en az şut çeken takımı olarak dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip gol sıkıntısı çekmesine rağmen kaleye şut atmıyor

Spor Toto  Süper Ligin 9. Hafta maçında deplasmanda Bursaspor’a yenilen Atiker Konyaspor  ligdeki 3.mağlubiyetini aldı. Yeşil-beyazlı ekip  Süper Lig’de bu sezon  5 deplasman maçında bir kez kazanabildi.  Yeşil-beyazlı ekip  bu maçların hepsinde kalesinde gol gördü.  Atiker Konyaspor, Süper Lig'de çıktığı son 5 deplasman karşılaşmasında yalnızca 1 galibiyet alabildi. Yeşil-beyazlı ekip söz konusu dönemde bu sezon Antalyaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. Öte yandan Anadolu Kartalı, deplasmanda oynadığı son 5 lig maçında da gol yedi. Temsilcimiz en son geçtiğimiz sezonun 27.haftasında deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği karşısında gol yememişti.

ŞUT ÇEKMİYOR

Geride kalan 9 haftada Atiker Konyaspor  rakiplerine 9 gol  attı.  Maç başına bir gol ortalaması ile oynayan yeşil-beyazlı takım kaleyi yoklamaya çekiniyor.  Atiker Konyaspor şuana kadar attığı 69 şutla

Ligin en az kaleye şut atan takımı konumunda bulunuyor. Kaleye şut atmayan Yeşil-beyazlı ekip   

Konyaspor bu sezon Süper Lig’in en az şut atan takımı  olmasına rağmen bu şutları yüzde  16,7’lik gole çevirme oranıyla ligin beşinci sırasında yer alıyor.

İKİ HAFTADIR GOL ATAMIYOR

Atiker Konyaspor geride kalan 2 haftada rakip kalelere gol atamadı. Fenerbahçe ile oynadığı maçta ikinci yarı tek kale oynamasına rağmen  rakibine gol atamamıştı. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında da rakibine karşı gol bulamadı. Atiker Konyaspor’un bu sezon gol atamadığı diğer bir karşılaşma ise  5. haftada deplasmanda oynanan Trabzonspor maçı  oldu.

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri