Süt Kardeşler Filmi Şentepe’yi Güldürdü

Yenimahalle Belediyesi, 40 yıldır milyonlarca vatandaşı güldürmeyi başaran, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın eserinden 1970’lerde sinemaya uyarlanan Süt Kardeşler filmini Şentepe semtinde gösterdi. Abdurrahman Oğultürk Pazaryeri’nde gösterilen...

Yenimahalle Belediyesi, 40 yıldır milyonlarca vatandaşı güldürmeyi başaran, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın eserinden 1970’lerde sinemaya uyarlanan Süt Kardeşler filmini Şentepe semtinde gösterdi.

Abdurrahman Oğultürk Pazaryeri’nde gösterilen filmi izleyen yüzlerce mahalle sakini kahkaha tufanı yaşadı. Belediyenin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Açık Hava Sinema Günleri’nde yeni yerli ve yabancı filmlerin yanı sıra Yeşilçam klasikleri de seyirciyle buluşturuluyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe, Adile Naşit gibi usta isimlerin mükemmel oyunculuklarıyla efsaneleştiği film, Şentepe’ye renk kattı. Ailece farklı bir akşam yaşayan vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi yöneticilerine teşekkür etti.Yeşilçam klasiği filmler başlamadan saatler öncesinde alanı çocukları ile birlikte dolduran Yenimahalleliler, keyifli ve eğlenceli bir akşam yaşayıp, belediyenin dağıtığı mısırlarla da yıldızlar altında film izlemenin keyfine varıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri