Suriyelilerin Kaldığı Eve Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te şüphelendikleri Suriye uyruklu bir şahsı kovalayan polis ekipleri, evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada yaklaşık 1 kilogram esrar maddesi ile 10 gram eroin ele geçirildi. Aramalar sırasında bulunan bir düzenek için eve...

Gaziantep'te şüphelendikleri Suriye uyruklu bir şahsı kovalayan polis ekipleri, evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada yaklaşık 1 kilogram esrar maddesi ile 10 gram eroin ele geçirildi. Aramalar sırasında bulunan bir düzenek için eve bomba imha uzmanları çağrıldı. Suriye uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Şehreküstü Mahallesi’nde devriye görevi yapan polis ekipleri, hareketlerinden şüphelendiği bir kişiyi kovalamaya başladı. Yapılan kovalama neticesinde Suriye uyruklu olduğu belirlenen kişi, Suyabatmaz Mahallesi Kabaltı Çıkmaz Sokak üzerinde metruk bir evde yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramalarda bir miktar esrar ve 10 gram eroin maddesi ele geçiren ekipler, evde yaptıkları aramalarda da yaklaşık 1 kilogram esrar maddesi elde etti.

Polisin evde yaptığı aramada henüz hangi amaçla kullanılacağı öğrenilemeyen bir düzenek tespit edildi. Olay yerine bomba imha uzmanları ve TEM ekipleri çağrıldı. Bomba imha uzmanları, düzenek üzerinde inceleme yaptı. Uzman ekipler, detaylı inceleme yapmak üzere düzeneği Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Gözaltına alınan Suriye uyruklu şahıs ise sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri