Suriyeli Kiracıları Tarafından Öldürülen Ev Sahibi Toprağa Verildi

Gaziantep'te dün gece geç saatlerde Suriyeli kiracıları tarafından bıçakla öldürülen 62 yaşındaki Hıdır Çalar, gözyaşları içerisinde Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Suriyelileri evden çıkartmak için polise başvurduklarını...

Gaziantep'te dün gece geç saatlerde Suriyeli kiracıları tarafından bıçakla öldürülen 62 yaşındaki Hıdır Çalar, gözyaşları içerisinde Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Suriyelileri evden çıkartmak için polise başvurduklarını dile getiren Hıdır Çalar'ın oğlu Cuma Çalar, sonuç alamadıklarını söyledi. Çalar, “Akşam saat 8.00 sıralarında bunlar babamı çay içmeye çağırıyorlar. Babamı içeri alıp, kapıyı örtüyorlar ve babamı harap ediyorlar. Adamın kafasına vuruyorlar, boğazını kesiyorlar.” dedi.

Daha önce de babalarının yaklaşık 5 bin lirasının Suriyeliler tarafından çalındığını ileri süren Çalar, “Babam bunları kaç aydır çıkartmak için uğraşıyordu. Biz polise ayın 1'inde ihbarda bulunduk. Babamın 5 bin 200 lira civarında parası kayboldu. Polis tutanak tuttu ama hiçbir çözüm yok. Adamlar çıkmıyorlar. Akşam biber gazı ile müdahale ettiler bize. Bu vergiyi ben mi veriyorum yoksa elin Suriyelisi mi?” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri