Suriye'deki Kamplarda Muhalifler Zorlu Bir Eğitimden Geçiyor

Suriye'de Esed yönetimine karşı savaşan muhalifler ülkenin bir çok bölgesinde kurdukları kamplarla zorlu eğitimden geçiyor.

Suriye'de Esed yönetimine karşı savaşan muhalifler ülkenin bir çok bölgesinde kurdukları kamplarla zorlu eğitimden geçiyor. Yüzlerce savaşçının katıldığı kamplarda, silah kullanımının yanı sıra yakın dövüş sanatları da öğretiliyor. Ülke genelinde bulunan onlarca kamptaki muhalif askerler, gerilla ve komando eğitimini bile geride bırakacak zorlu bir eğitimden geçiyor.

Muhalif Sukur el Şam (Şam Kartalları) Tugayı kampta eğitimlerini tamamlayan askerlerin görüntülerini yayınladı. Görüntülerde eğitimlerini tamamlayan savaşçılar, silahlı ve silahsız hareketler yapıyor. Yakın dövüş sanatlarını öğrenen muhalif askerler ayrıca, tel örgü altında sürünme, ateş çemberinden atlama, ipe tırmanma ve koşarak hedefe ateş etme gibi alanlardaki becerilerini ortaya koyuyor.

Gerçek mermi ve bombaların kullanıldığı gösteride ayrıca seyir halindeki askeri konvoyun pusuya düşürülerek ele geçirilmesi gösterisi ise adeta nefes kesiyor. Buralarda eğitimlerini tamamlayan savaşçıların ise Esed ordusuna karşı savaşmak üzere çatışma bölgelerine gönderildiği belirtiliyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri