Sürat Kargodan Konyaya bir şube daha

Sürat Kargo Konya merkezde 2. şubesini hizmete açarken, Açılış vesilesi ile yüzde 30 indirim kampanyası düzenledi.

Sürat Kargo Konya merkezde 2. şubesini hizmete açarken, Açılış vesilesi ile yüzde 30 indirim kampanyası düzenledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sürat Kargo Konya Bölge Müdürü Musa Yıldırım, “Konya Bölgesinde 13. şubemizi açtık, Türkiye genelinde de 600. şubeye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılan yeni şubemizle Konya’mızda hizmet kalitemizi daha da artıracağız” dedi.

Kargo taşımacılığında güvenin önemine değinen Yıldırım, “Sürat Kargo Türkiye genelinde 81 ilde müşterilerine hizmet veriyor. Sürat Express hizmeti ile dünyanın 228 ülkesine gönderileri 24 saat içerisinde ulaştırıyoruz. Aynı zamanda, teslimat sonrası SMS bilgilendirme servisini uygulayan ilk şirket olan Sürat kargo müşterilerine kargolarını internet üzerinden ya da telefonla takip edebilme imkânı da sunuyor” diye konuştu.

Hacı Veys Cami karşısına 13.sünü açığımız Alaaddin Şube’de kargo gönderilerinde özel indirimler yapacaklarını belirten Bölge Müdürü Musa Yıldırım, şöyle devam etti: “Kurulduğu yıldan bu yana, müşteri memnuniyetini artıran ve teknolojik yenilikleri hayata geçiren ilk kargo şirketi olma özelliğini hep elinde bulunduran, her türlü isteğe özel gönderim çözümleri sunan ve profesyonel taşımacılık anlayışıyla çalışan Sürat Kargo, aynı zamanda Türkiye'nin en hızlı büyüyen kargo şirketidir. Sürat Kargo, bugün Türkiye'nin 81 ilinde, 19 bölge müdürlüğüne, 600 şubeye, 24 aktarma merkezine, bin 300 araçlık filoya ve 5 bin kişilik dinamik kadroya sahip. Bu güçlü yapımızla bundan sonra yeni açılan şubemizle birlikte tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Kargoda güvenin önemine dikkat çeken Yıldırım, müşterilere kargolarını internet üzerinden takip edebilme ve kapılan ödeme hizmetinin yanında, kredi kartı ile müşterilere ödeme  imkanı sunduklarını sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri