Sürat Kargo, kredi kartı ile kapıdan ödeme başlattı

Türkiyenin en hızlı büyüyen kargo şirketi Sürat Kargo, iş dünyasın talebi üzerine kapıdan ödeme sistemine geçti

Kobilere ve  yeni girişimcilere kapıdan ödeme hizmetinin Sürat kargo ile hız kazandığını ifade eden  Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Ümit Değer, “ E –ticaret şirketlerinin  işini rahatlatan bir uygulamayı başlattık. İnternetten alış verişin önündeki en büyük engel olarak görülen güvensizliğinin önüne geçtik."dedi. İnternetten yapılan alışverişlerin  Sürat kargo ile hızlı ve güvenli bir şekilde sahibine ulaştığını belirten Ümit Değer ," Alıcı ürünün bedelinin ürünü telsim alınca kapısında  hem de, kuryenin getirdiği seyyar POS cihazı ile isterse kredi kartı  veya nakit ödüyor.  Böylelikle alıcının ve e-ticaret şirketlerinin de işi rahatlıyor. Bu yöntemi sadece internet alış verişlerinde değil ,aynı zamanda televizyon kanallarından da  yapılan doğrudan satış alış verişlerinde de yine Sürat kargo hızı ve güvencesi ile uygulamak mümkün. Çünkü Sürat Kargo aynı hizmeti doğrudan satış içinde veriyor” dedi.

İnsanların güvenlik kaygıları nedeniyle internet alışverişinden uzak durduğunu kaydeden Değer,  “Tüketici internette görüp beğendiği bir şeyi satın almak istediğinde karşısına çıkan ödeme seçeneklerinden biri olan kredi kartı numarasını vermek istemiyor.Kredi kartı numarasını vererek  alış veriş yapmak bir çok tüketicinin tedirgin olduğu bir yöntem. Eğer tüketici kredi kartını kullanarak alışveriş yapmazsa bu defa banka havalesi yada posta çeki gibi yöntemlere başvurmak zorunda. Tüketici bu durumu zahmetli buluyor” diye konuştu.

Sürat Kargo’nun  internetten al- sat kapıda öde hizmeti ile tüketicinin internetten seçtiği ürünü son derece hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırdığını belirten  Değer, “Eğer müşteri ürünü almadan ödeme yapmaktan çekiniyor ise, işte o teslimat anında yani kapısında ödemesini nakit veya kredi kartı ile yapabiliyor. Müşteriden alınan ödeme yine sürat kargo hızı ve güvencesi ile e-ticaret şirketine ulaştırılıyor.  Böylelikle hem müşterinin hem de şirketin içi rahat oluyor” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri