Süprizlere Karşı Kendinizi Koruyun

Süprizlere Karşı Kendinizi Koruyun

Evliliklerde aile planlaması önemlidir. Bazen zamansız olarak kalınan hamilelikler bütün hayatın dengesini değiştirebilmekte ve hayatın kalitesini olumsuz olarak etkileyebilmektedir. Kişi plansız olarak kaldığı hamilelikten geleceğe karşı endişeler taşıyabilmektedir. Bu yüzden aileler kendilerinin çocuk sahibi olmaya en uygun zamanlarında çocuk sahibi olmanın planını yapmalıdırlar. Bazen ilişki sırasında ortaya çıkan olumsuzluklardan dolayı hazırlıksız hamileliğe yakalanma durumu ortaya çıkabilir. Böyle durumlarda acil doğum kontrol hapı Ella İmdadınıza yetişiyor. olan Ella ilişki sırasında istenmeyen durumlarla karşılaşılması durumunda oluşan hamilelik riskine karşı sizleri koruyor.

Böyle bir problemle karşılaşılması durumunda en kısa sürede Ella hapı kullanarak plansız hamileliklere karşı kendinizi koruyabilirsiniz. İlişkiden sonra maximum 120 saat içinde alınması gereken ella çok fazla vakit kaybedilmeden ağız yoluyla alınmalıdır. Acil doğum kontrol hapı olan ella hiçbir zaman normal bir korunma yöntemi olarak tercih edilmemelidir. hakkında doktorunuza danışarak bilgi alabilirsiniz.

Bir diğer bahsedeceğimiz ürün ise . Keçi boynuzu pekmezi bir çoğumuzun zaman zaman faydalarını duyduğu fakat denemediği ürünler arasında yer almaktadır. Sağlımıza bir çok faydası olan ürün metabolizmanın ihtiyaç duyduğu hemen hemen bütün besin değerlerine sahiptir. Özellikle tansiyon problemlerine karşı etkili olan ürün tansiyon hastaları için bulunmaz bir üründür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri