Süper'in Kartal'ı sahaya iniyor

Torku Konyaspor 2010-2011 sezonunda Galatasaray maçıyla veda ettiği Spor Toto Süper Lige 2 sezon sonra Fenerbahçe’yi sahasında konuk ederek ‘Merhaba’ diyecek. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynayacağı bu maçı kazanarak ‘Vuslat’ı galibiyetle kutlamak istiyor

Spor Toto Süper Lige 2 sezon aradan sonra tekrar dönen Torku Konyaspor 2013-2014 sezonunun açılış maçını bugün sahasında Fenerbahçe ile oynayacak. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin açılış maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını İzmir'den Adil Sinem ve Serkan Akarca yaparken, maçın dördüncü hakemi Bursa'dan Ali Saygın Ögel. Maçın çizgi hakemleri ise İzmir'den Hüseyin Sabancı ile Alper Ulusoy. Torku Konyaspor 2010-2011 sezonunda lige Galatasaray ile deplasmanda oynadığı ve 2-0 yenildiği maçla veda etmişti. Yeşil-beyazlı ekip 2 yıl aradan sonra PTT 1. Lig Play-Off karşılaşmalarında Bucaspor ve Manisaspor’u yenerek adını tekrar Süper Lige yazdırdı.

TARAFTARIN MAÇA İLGİSİ BÜYÜK

Torku Konyaspor’un 2 sezondur devam eden Süper Lig hasreti bugün oynanacak Fenerbahçe maçı ile sonlanacak. Yeşil-beyazlı ekibin 2 sezon sonra tekrar yükseldiği Süper Ligin açılış maçını sahasında oynaması ve bu karşılaşmada Fenerbahçe’yi konuk etmesi müsabakaya ilgiyi arttırdı. Konyaspor taraftarları biletlerin satışına başlanmasından itibaren bilet satış gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu ve biletlerin tamamı tükendi. Yeşil-beyazlı taraftarlar hasretle bekledikleri Süper Ligin açılış maçında Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nu doldurarak zorlu maçta takımlarının yanında olacak.

KONYASPOR GÖRÜCÜYE KENDİ SAHASINDA ÇIKICAK

Torku Konyaspor Süper Ligde taraftarı karşısındaki son maçını 14 Mayıs 2011 tarihinde Sivasspor ile oynamış ve bu maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlı ekip 2 sezon sonra Süper Lige kendi sahasında merhaba diyecek. Torku Konyaspor bu maçta ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Fenerbahçe ile karşılaşacak. Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak. İtandja- Ali Turan, Kokaloviç, Selim, Mehmet Uslu- Kibong, İshak, Ali Çamdalı- Borek, Erdal- Thorvaldson.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri