Süper’de kader maçı

Amatör Küme Süper Grup’ta dananın kuyruğu bugün kopuyor. 48 puanla lider Sarayönü, 45 puanlı Çatalhöyük Çumra’ya konuk oluyor. Nefesleri kesecek maç ligin şampiyon takımını belirleyecek
Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta 22 haftalık futbol maratonu bugün oynanacak karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Son haftaya 48 puanla lider durumda giren Sarayönü Belediyespor, deplasmanda 45 puanlı lig ikincisi Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligi zirvede tamamlamanın hesaplarını yapan takımların mücadelesi nefesleri kesecek. Bir başka deyişle şampiyonluk yarışının son haftaya taşındığı ligde ipi göğüsleyecek takımı derbi maç belirleyecek.
Sarayönü Belediyespor’da sakatlıkları süren Gökhan ile Ali Osman’ın tedavisinin sürdüğü kaydedilirken, bu futbolcuların Çatalhöyük Çumra Belediyespor maçında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Lider Sarayönüspor’un şampiyon olabilmesi için 1 puan yetecek. Ev sahibi ekibin kazanması halinde ise şampiyonluk ipini Çatalhöyük Çumra Belediyespor göğüsleyecek. Çatalhöyük Çumra Belediyespor takımından çekinmediklerini ifade eden Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, “Ligin sonuna yaklaştık. Başarılı bir sezon geçirdik. Grubumuzda lideriz. Pazar günü şampiyonluk yarışında son maçımıza çıkacağız. Rakibimizden çekinmiyoruz. Her iki takım içinde zor bir karşılaşma olacak. Sarayönü Belediyespor olarak hedefimiz iyi futbol oynayarak zorlu maçı kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Çatalhöyük Çumra Belediyespor cephesinde ise her hangi bir eksik bulunmazken, Çumra takımı ayağına kadar gelen fırsatı iyi değerlendirmenin hesaplarını yapıyor. Kendi saha ve seyircisi önünde kazanmak isteyen Çatalhöyük Çumra, 2000-2010 futbol sezonunun Süper Grup şampiyonu olmak istiyor.
Süper Grup’ta ligin son haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: 11.30 Sanayispor-Beyşehir Belediye 2 Nolu Saha 13.30 Telekomspor-Ereğlispor 2 Nolu Saha 13.30 Muhasebe Gençlerbirliği-Karapınar Belediyesi Cumhuriyet Sahası 13.30 Bozkır Gençlerbirliği-Selçuklu Belediyespor Beyşehir 13.30 Çatalhöyük Çumra Belediye-Sarayönü Belediyespor Çumra.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri