Süper zirve Karapınar'ın

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2012- 2013 sezonu oynanan ilk hafta müsabakaları ile başladı. İlk hafta maçları sonunda Beyşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Karapınar Belediye zirveye yerleşti

Futbol Amatör Küme Süper Grupta  2012- 2013 sezonu oynanan ilk hafta müsabakaları ile başladı. İlk hafta maçları sonunda Beyşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Karapınar Belediye zirveye yerleşti

Futbol Amatör Küme Süper Grupta yeni sezon heyecanı hafta sonunda oynanan karşılaşmalar ile başladı. 11 takımın mücadele ettiği ligde Beyşehir Belediyespor geçtiğimiz sezon BAL'dan Süper Amatör Küme'ye düşerken, İhsaniye Gençlerbirliği, Derespor ve Akşehir Endüstrispor bu ligin yeni ekipleri oldu. Geride kalan ilk haftada 5 karşılaşma oynandı. Bu maçlarda Karapınar Belediyespor evinde ligin yeni ekibi Beyşehir Belediyespor'u 3-1 yendi. Yeşil-siyahlı ekip aldığı bu farklı galibiyetle ilk haftayı ligin zirvesinde tamamladı.

Ligin yeni ekibi Akşehir Endüstrispor ise deplasmanda Selçukspor'u 3-2 yenerek haftayı 2. sırada tamamladı. Kadınhanı Belediyespor ise ligin yeni ekibi Anadolu Ereğlispor'u deplasmanda 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan ekipler arasında yer aldı.  Siyah-beyazlı ekip deplasmanda  aldığı 3 puanla haftayı 3. sırada tamamladı. Ligde tek beraberlik ise Muhasebe Gençlerspor-Derespor maçında alındı. İki ekip 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Bu karşılaşmada Derespor'dan iki oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ligin yeni ekiplerinden İhsaniye Gençlerbirliği de lige galibiyetle başlayan takımlar arasında yer aldı.

Geçtiğimiz sezon başarılı sonuçlara imza atan siyah-beyazlı ekip Süper Grupta oynadığı ilk maçı da kazanmasını bildi. Sahasında Ereğlispor'u ağırlayan İhsaniye Gençlerbirliği rakibini tek golle geçerek 3. puanın sahibi oldu. Bu grupta Kuluspor ilk haftayı maç yapmadan geçirdi. Konya Amatör Küme 2012-2013 Futbol sezonu Büyükler Süper Grup’ta heyecan başladı.5 karşılaşmanın yapıldığı ligde Karapınar Belediyespor haftayı zirvede kapattı. Zorlu ve çekişmeli maçlara sahne olan Süper Grup’ta filelere 13 gol kaydedildi. Oynanan 5 karşılaşmadan ikisini deplasman ikisini de ev sahibi takımları kazandı. Bir maçta berabere tamamlandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri